Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Corona-scheidsrechter bij nieuwe Twentse Biertuin

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Corona-scheidsrechter bij nieuwe Twentse Biertuin

03 juni 2020 om 10:50

Op 1 juni opende de Twentse Bierbrouwerij een grote biertuin met haar eigen corona-scheidsrechter. Een ruim opgezet terras, helemaal corona-proof.

Twentse Biertuin
Twentse Biertuin terraswacht
Twentse Biertuin terraswacht

Twentse Biertuin

Ook het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal zit al maanden dicht vanwege corona. De Twentse Bierbrouwerij is aan de slag gegaan met hun nieuwe idee: de Twentse Biertuin! En het is niet zomaar een biertuin want op het grasveld voor de horecazaak is wel plek voor 200 bezoekers! Daarmee claimt de Twentse Bierbrouwerij de grootste biertuin van Oost-Nederland te hebben. 

Groene omgeving, zonnetje en buckets Twents bier

Stel je even voor: groene omgeving, zonnetje, laid-back sfeertje, live muziek, buckets Twents bier en Grillmasters die low & slow BBQ food voor je bereiden. Zie je het al voor je? Luid samen met je vrienden, familie of collega’s de zomer in. Op 1,5 meter afstand natuurlijk. Dat wel. Desinfectie op het terras

Om alles op rolletjes te laten verlopen heeft de Twentse Biertuin deze reglementen opgesteld:

- De Biertuin is ruim opgesteld met inachtneming van de 1,5 meter regel
- Het is verplicht om aan een tafel te zitten
- Binnen 1,5 meter mogen maximaal 2 personen zitten, tenzij het een gezamenlijke huishouding betreft
- Reserveren is niet mogelijk, vol is natuurlijk vol
- Houd afstand. Respecteer elkaar. En blijf verantwoord. 

Bier via QR-code

Bij aankomst op het grote terras wijst een gastheer of gastvrouw bezoekers een tafeltje aan. Er wordt meteen korte vragenlijst doorlopen om te controleren of de bezoekers geen coronagerelateerde klachten hebben. Het doorgeven van een bestelling is een soort Thuisbezorgd, maar dan op het terras. Door een QR-code te scannen met de smartphone kan je je bestelling plaatsen op een website en vervolgens afrekenen via de mobiel bankieren-app.

Lees ook

Je kunt alleen een drankje doen, maar ook wat kiezen van menukaart om te eten. Daarop staan onder meer spareribs en een Pulled Pork-burger, ook kun je een bittergarnituur of nacho’s bestellen. Zodra de bestelling klaar is wordt het naar je tafel gebracht!

Twentse Biertuin

Openingstijden aankomende week Twentse Biertuin

Terraswacht Biertuin

- Woensdag 3 juni 16.00 uur
- Donderdag 4 juni 16.30 uur
- Vrijdag 5 juni 15.00 uur
- Zaterdag 6 juni 14.00 uur
- Zondag 7 juni 14.00 uur

Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor diner! Dus wil je lekker dineren, dan kun je een tafel reserveren in het restaurant. Bij mooi weer kan men op het bijbehorende terras zitten. In het restaurant worden verschillende signature dishes geserveerd, zoals Carpaccio van huisgerookte Twents Black Angus ribeye en een lekkere zalm steak!

Corona-scheids

En hou je toch de anderhalve meter afstand niet in de biertuin? Er is een corona-scheids die toezicht houdt! De terraswacht heeft een rode en gele kaart bij zich voor alle regelbrekers. Deze ludieke actie moet natuurlijk gezien worden met een dikke vette knipoog. 

Cookie instellingen