Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dame Jeanne lanceert biermocktail 'Rocco Granada'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dame Jeanne lanceert biermocktail 'Rocco Granada'

15 november 2023 om 16:27

Dame Jeanne kennen we vooral van de typisch Belgische en ambachtelijke geproduceerde  brut bieren, maar daar komt binnenkort verandering in. Het assortiment champagnebieren wordt namelijk uitgebreid met een ambachtelijk gebrouwen biermocktail de 'Rocco Granada'.

Dame Jeanne Rocco Granada
Dame Jeanne lanceert biermocktail 'Rocco Granada'
Dame Jeanne Rocco Granada logo

Bewust genieten

Rocco Granada biermocktail van Dame Jeanne Veel mensen gaan tegenwoordig veel bewuster om met alcohol en daarom kan deze nieuwe hippe alcoholvrije drank soelaas bieden. Het Brasschaatse Dame Jeanne (dat al menig internationale prijzen won met haar ambachtelijk geproduceerde brut bieren) is namelijk gestart met de productie van artisanale biermocktails.

Rocco Granada biermocktail

De eerste biermocktail “Rocco Granada” is gebrouwen op basis van hop, gerst- en tarwemout gecombineerd met 100% natuurlijke sappen van appel, kers, granaatappel en de zeer aromatische habanero chilipeper. Zonder enige toevoeging van suikers of aromastoffen.

Dit resulteert in een verrassende mocktail vol fruitige smaken, waar het zoete en de zuren van het fruit perfect in evenwicht zijn gebracht met het bitter van de hop.  Bovenop deze smaaksensatie krijgt men nog een warme aromatische afdronk, deze keer niet van de alcohol maar wel van de Habanero peper… een pure verwennerij.

De biermocktail “Rocco Granada” zal verkrijgbaar zijn in zowel grote als in kleine flesjes bij de betere drankenhandel.

Cookie instellingen