Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

DAVO Surf Ale op Blik | Blikje speciaalbier | Deventer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

DAVO Surf Ale op Blik

09 april 2019 om 08:46

Deventer is nu een echte blikstad: DAVO komt met de Surf Ale op blik. Surf Ale is dé hardloper van DAVO en daarmee de geschikte kandidaat om als eerste van de bieren ook op blik te gaan verkopen. 

DAVO Surf Ale op blik
DAVO Surf Ale
DAVO Surf Ale

Bier op blik uit Deventer

Ja! Eindelijk is het zover. DAVO heeft de Surf Ale, een van de bieren van DAVO, nu ook op blik. En dat is goed nieuws voor het bier – er komt geen licht door blik waardoor het bier nog langer goed blijft – en voor het milieu: het is zo lekker te recyclen.

Voor productie van de blikken is DAVO dichtbij huis gebleven, dit hebben zij toevertrouwd aan Canlab uit Deventer. En daarmee nog meer een lokaal product. Voor het ontwerp zijn ze bij het frisse en vrolijke bloemen- en kleurenpatroon gebleven. Met de tekst ‘Lust For Life’ maken zij duidelijk voor wie het bier bedoeld is. 

Surf Ale blikje van DAVO

Lees ook

DAVO Surf Ale

De plannen om een blikvariant van de Surf Ale op de markt te brengen lagen er al een tijdje. Met name omdat de Surf Ale dé hardloper is van DAVO en daarmee de geschikte kandidaat om als eerste van de bieren ook op blik te gaan verkopen.

Ik zeg het niet snel, maar we zijn enorm tevreden met het resultaat’, aldus Arnoud Pijpker, brouwer van DAVO. ‘We zijn al een flinke tijd bezig om de Surf Ale extra in de schijnwerpers te zetten om de liefhebbers van dit zomerbier een nog smaakvoller en toffer product te kunnen aanbieden. Volgens mij is dat gelukt’.

De Surf Ale in blik is vanaf zaterdag 13 april verkrijgbaar in de DAVO Shop (Brewpub), DAVO Bar Arnhem, maar ook in supermarkten, slijterijen en de horeca in Deventer, Arnhem en omstreken.