Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

DAVO Zwolle vandaag voor het eerst open

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

DAVO Zwolle vandaag voor het eerst open

17 juli 2020 om 10:26

DAVO Bieren uit Deventer opent vandaag zijn derde proeflokaal. Naast het de horecazaak bij de brouwerij in Deventer hebben ze een proeflokaal in Arnhem en vanaf vandaag ook in Zwolle.

Mannen van DAVO Bier
DAVO Zwolle
Davo bieren logo

DAVO Zwolle open

Vandaag zal het nieuwe DAVO Proeflokaal in Zwolle worden geopend. Vanaf 15:00 staan de deuren wagenwijd open. Door de huidige situatie zal de opening niet groots zijn. Er is geen receptie, er worden geen speeches gehouden, maar je kunt er wel gewoon lekker bier drinken. Ook zal het niet mogelijk zijn om te reserveren. Kom dus gewoon langs om te ervaren waar wij zo trots op zijn.

Gewaagde stap 

DAVO Zwolle logo In een tijd waarin onzekerheid de boventoon voert in de horeca, maakt DAVO Bieren een op het oog gewaagde en tegendraadse sprong. De speciaalbier-brouwers uit Deventer openen een nieuw proeflokaal in Zwolle.

Lees ook

Al sinds 2012 brouwen Jos Schmitz, Arnoud Pijpker en Marijn Kroon speciaalbier onder de naam DAVO Bieren. In eerste instantie voornamelijk om zichzelf van bier te voorzien, maar positieve reacties sporen het drietal aan om in 2016 een proeflokaal te openen waar DAVO haar gezicht kan laten zien en een eigen brouwerij kan huisvesten. Deze succesvolle formule werd in 2018 versterkt met een bar aan de Rijnkade in Arnhem.

DAVO Zwolle
Het Grote Kerkplein 9
8011PK Zwolle