Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De gewone Nederlander aan het ongewone bier met bierlab

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De gewone Nederlander aan het ongewone bier

20 september 2013 om 10:20

Speciaalbier is hot. Ook bij de gewone Nederlander. De Nederlander drinkt meestal pils, maar wil steeds vaker andere bieren ontdekken. De gemiddelde bierliefhebber blijkt echter weinig kennis te hebben en weet niet waar je bijzonder bier kan ontdekken. Daar komt nu verandering in: Bierlab brengt het ongewone bijzondere bier naar de Nederlanders die dit graag willen ontdekken.

Bierlab logo

Starten met bier ontdekken

BierLab roept Nederlanders op om mee te gaan op de ontdekkingsreis naar bier. Samen met bierexperts heeft BierLab speciale bierabonnementen ontwikkeld om bierliefhebbers kennis te laten maken met uiteenlopende bieren. BierLab wil het voor iedereen makkelijk maken om te gaan ontdekken en genieten en stelt hiervoor zorgvuldig samengestelde pakketten samen. Niet eenmalig, maar het hele jaar door.

Oprichters Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel zijn al jaren lang bierliefhebber. “We bezochten brouwerijen, bierfestivals en bierspeciaalzaken om inspiratie op te doen. Veel bierexperts en mensen om ons heen reageerden enthousiast, wat ons aanmoedigde om hier vol energie in te duiken”, vertelt Van Bemmel. “We hebben veel tips gekregen van echte kenners, maar ook van vrienden, kennissen en familie”.

Lees ook

“We houden de drempel laag en hebben voor iedereen een geschikt pakket en abonnement”, aldus Baeschnitt. Een belangrijk aspect van de bierabonnementen is de informatie die wordt gegeven over de bieren. On- en offline wordt er meer verteldover de herkomst, smaken en bierspijs combinaties. “We willen graag dat mensen hun eigen voorkeuren leren ontdekken,” vertelt Van Bemmel. “Al moet dat wel leuk blijven, uiteindelijk is bier drinken ook iets waar je van moet genieten”.

Tipje van de sluier

De inhoud van de bierabonnementen is elke maand een verrassing. Afgelopen tijd is BierLab vooral in Nederland op pad geweest. “De komende twee maanden vind je uit elke Nederlandse provincie een bier in het pakket”, verklapt Baeschnitt. Daar zal het echter niet bij blijven. “Er zijn zoveel mooie bieren in de wereld, daar kunnen we jaren mee vullen”. En dat is ook de bedoeling.

Kijk voor meer informatie op www.bierlab.nl.

Cookie instellingen