Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De leukste en handigste bier gadgets voor het WK 2010

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De leukste en handigste bier gadgets voor het WK 2010

03 juni 2010 om 15:51

Op internet zijn diverse oranje bier gadgets te koop. Hier een overzicht van drie leuke en handige!

Hier een overzicht van drie leuke en handige bier gadgets

Bier paraplu
Met deze opvouwbare bierparaplu heb je je eigen dienblad altijd bij de hand. In de paraplu kunnen maar liefst 8 volle glazen. Normaal kun je misschien 5 bier glazen houden, nu dus 16 glazen als je twee paraplu's hebt! 

Een rondje geven op een drukbezocht evenement of in een volle kroeg wordt dus super makkelijk en de bierparaplu wordt geleverd in een bijpassende hoes met een handige karabijnhaak die je aan je broek kunt gespen.

De bier paraplu is te bestellen bij:
Oranjeshopper €9,95

 

Bier hoed
Ook deze bierhoed is weer helemaal in het oranje en past uitstekend bij een oranje pak voor het WK voetbal. Net zoals de bier paraplu is dit een must have wanneer er in de kroeg een groot rondje gehaald moet worden.

De bier hoed is mooi afgewerkt met een bontrandje en in de hoed kunnen 6 volle glazen bier. Als je deze hoed op je hoofd hebt moet je wel recht lopen, want anders is het zonde van het bier!

De bier hoed is te bestellen bij:
Oranjo €6,99

 

Lees ook

Oranje opblaasbare bier bar
Deze opblaasbare bar is maar liefst 2 meter hoog. De ton kun je vullen met ijs, zodat je drankjes altijd koud blijven. En wanneer de ton dicht is kun je deze ook als bijzet tafel gebruiken.

Een leuke versiering voor in de woonkamer en handig voor de die-hard-voetbalfan aangezien hij niks meer hoeft te missen van het voetbal, de drankjes staan koud in de bar!

Te bestellen bij:
Oranjediscounter €49,95


Groter plaatje

Cookie instellingen