Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De perfecte schuimkraag met het zelf-afschuimend bierglas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De perfecte schuimkraag met het zelf-afschuimend bierglas

19 december 2014 om 09:15

Een biertje zonder schuim behoort straks voorgoed tot het verleden. Begin volgend jaar is er een zelf-afschuimend bierglas op de markt. Elk biertje een perfecte schuimkraag!

FndF bierglas

Het zelf-afschuimende bierglas

Elke biertapskills-missende barman zal hierin het perfecte biertje tappen, zo belooft Frans Ditmer van TripleS international, het bedrijf dat het zogenoemde FndF glas ontwierp. Het zelf-afschuimende bierglas heeft een licht schuin aflopende rand, die ervoor zorgt dat je bij het tappen niet hoeft af te schuimen. En toch krijgt elk getapt biertje als vanzelf een stevige schuimkraag.

Ideaal voor festivals en grote feesten

Het glas van FndF is een ideale uitkomst voor grote feesten of festivals. Want hoe vaak krijg je daar een doodgeslagen biertje geserveerd omdat er snel getapt moet worden of omdat de barman/-vrouw gewoonweg niet kan tappen? Om die reden wordt het glas zowel in glas als in kunststof geleverd.

Lees ook

Tappen in drie stappen

In slechts drie stappen: spoelen, tappen, serveren - is het perfecte biertje klaar! Bekijk hieronder het filmpje om te zien hoe makkelijk het is.

Horecava Innovation Award 2015

Het FndF glas is genomineerd voor de Horecava Innovatie Award 2015. Dit is dé prijs voor de beste innovatie in de foodservice branche. De verkiezing kent vier categorieën: Food & Beverage, Equipment & Services, Concepts, Interior & Design en Digital & Social Media. Het FndF glas is genomineerd in de categorie Equipment & Services: producten die het werk vergemakkelijken, verminderen, bespoedigen of veraangenamen en producten die zorgen voor betere kwaliteit van het horecaproduct.

Er zijn ook andere manieren om een perfecte schuimkraag te krijgen, met de Beer Foamer tover je in no time een perfecte schuimkraag op je bier!

Cookie instellingen