Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Delirium (grootste biercafé ter wereld) naar Amsterdam!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Delirium (grootste biercafé ter wereld) naar Amsterdam!

30 mei 2014 om 10:28

Bij Delirium in Brussel kun je meer dan 3100 bieren bestellen. Dit prachtige biercafé komt nu ook naar Amsterdam!

In eerste instantie met zo'n 500 bieren.

Delirium Amsterdam
Delirum Logo
Delirum Logo

Biercafé Delirium

Geen enkel café in de wereld heeft meer bieren op de kaart staan dan het Delirium Café in Brussel. Dik 3100 bieren kunnen hier gedronken worden. Delirium Brussels opende in 2004 de deuren en begon met een assortiment van 2000 bieren. Het enorme assortiment was gelijk goed voor een vermelding van het biercafé in het Guinness Book of Records

Delirium

Lees ook

Het grootste biercafé ter wereld opent binnenkort ook een vestiging in Amsterdam. Delirium Amsterdam komt bij de Zouthaven, tegenover de Passenger Terminal (PTA) aan het IJ.

Delirium Amsterdam

Voor Delirium Amsterdam wordt al personeel gezocht en er is een facebook pagina geopend:  facebook.com/deliriumamsterdam. Net zoals in Delirium in Brussel zal er in Amsterdam ook weer veel verschillende soorten bier verkrijgbaar zijn. In eerste instantie niet zoveel als in Brussel, maar in ieder geval meer dan 500! In Delirium Amsterdam komen 20 (wissel)taps en zijn er zo'n 480 bieren op fles verkrijgbaar.

De website (www.deliriumcafeamsterdam.nl) staat nog niet live, maar het domein is al wel geregistreerd. Hopelijk gaat Delirium Amsterdam snel open en kunnen we alle biertjes een keer proeven... hips ;)

UPDATE: Geopend

19/09/2014
Inmiddels is het Délirium Café geopend in Amsterdam geopend. Meer dan 500 bieren zijn in het café te drinken, met een prachtig uitzicht over 't IJ.

Cookie instellingen