Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biercafé Délirium nu ook in Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biercafé Délirium nu ook in Amsterdam

19 september 2014 om 11:12

Het beroemde Délirium Café heeft gisteravond ook de deuren geopend in Amsterdam. Je kunt hier genieten van ruim 500 nationale en internationale bieren. En Biernet was uiteraard aanwezig bij de officiele opening!

Delirium cafe member
delirium tremens

Délirium Biercafé

Tap van Café Délirium Het Délirium Biercafé is bekend bij bierliefhebbers over de hele wereld. Het dankt zijn naam aan het bier Délirium Tremens, een bier van hoge gisting van brouwerij Huyghe in het Vlaamse Melle.

In 2004 kwam het café in het Guinness Book of Records terecht met het grootste aanbod van commerciële bieren ter wereld. En omdat de vestiging in Brussel een razend succes is, zijn er inmiddels ook vestigingen in Gent, Orléans, Tokio, Rio de Janeiro en Dubai. Amsterdam is de eerste locatie in Nederland.

Lees ook

500 bieren uit binnen- en buitenland

Het oorspronkelijke Délirium café in Brussel heeft maar liefst 3.200 bieren uit binnen- en buitenland waaruit bierliefhebbers kunnen kiezen. De vestiging in Amsterdam begint wat meer "bescheiden" met ruim 500 nationale en internationale bieren. Teveel om op één avond te proeven, dus reden genoeg om weer snel terug te gaan!

20 bieren zijn op tap verkrijgbaar. De taps in Café Délirium zijn erg bijzonder. De taps zijn vrij hoog gemonteerd en dat ziet er erg mooi uit!

Bieren aan het IJ

Het Délirium Café in Amsterdam is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Piet Heinkade 4-6-8 in de Zouthaven van Amsterdam. De locatie ligt aan het IJ, met een mooi uitzicht. Behalve de ruime keus aan bieren kun je er ook eten, eenvoudige gerechten die gecombineerd kunnen worden met bieren van de kaart.

Flesjes en krat Délirium bier   Brouwers van Brouwerij Délirium


Délirium café geopend   Raad van Délirium   Uitzicht over

Meer informatie over het Délirium Café in Amsterdan vind je op www.deliriumcafeamsterdam.nl.

Cookie instellingen