Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Derde editie Week van het Nederlandse bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Derde Week van het Nederlandse bier

04 maart 2014 om 13:23

De derde editie van de Week van het Nederlandse Bier zal plaatsvinden van 15 tot en met 25 mei 2014. Deze week vol activiteiten in Nederland rondom bier was vorig jaar een groot succes. Ook dit jaar zal de week van start gaan met een openingsfestival en eindigt deze met de Nederlandse Brouwerijdagen.

Week van het Nederlandse Bier

Week van het Nederlandse Bier

Dit jaar wordt alweer voor de derde keer de Week van het Nederlandse Bier georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang. Van donderdag 15 mei tot en met zondag 25 mei 2014 kan ons land wederom genieten van de rijke Nederlandse biercultuur en de grote diversiteit aan bieren. Door het hele land zullen er activiteiten worden georganiseerd ter promotie van het bier van eigen bodem. Gedurende de week vinden er in het hele land tal van activiteiten plaats waaronder bierproeverijen, bierwandeltochten, speciale bier&spijsmenu’s en in het laatste weekend de Nederlandse Brouwerijdagen.

Nederlandse Bierproeffestival

De derde editie van De Week van het Nederlandse Bier start, net als in 2013, met het Nederlands Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag en zal eindigen met de Nederlandse Brouwerijdagen. Dit festival zal plaatsvinden van 15 tot en met 17 mei. 3 dagen lang zullen meer dan 35 Nederlandse brouwerijen hun bieren presenteren. De liefhebbers kunnen tijdens deze dagen genieten van diverse biersoorten in een gezellige sfeer. Het doel is om Nederland kennis te laten maken met de diversiteit van bier.

Stichting Week van het Nederlandse bier

De Week van het Nederlandse bier is een initiatief van de Stichting Week van het Nederlandse Bier waarin de hele biersector is verenigd. In de stichting zitten o.a. Nederlandse brouwers, Alliantie van Bier Tapperijen, PINT, de niet-gebonden onafhankelijke brouwers en MITRA Slijterijen.

Meer informatie over het initiatief van de Week van het Nederlandse Bier staat vermeld op de website van de Week Van Het Nederlandse Bier. Hier is ook een overzicht van alle activiteiten te vinden.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties