Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dr. Peacock presents The Doc's Medicine | Uiltje Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dr. Peacock presents The Doc's Medicine

07 april 2022 om 16:08

Aanstaande woensdag vindt bij Patronaat in Haarlem de releaseparty plaats van een bijzonder bier dat samen met de Nederlandse legend van de Frenchcore Dr. Peacock is ontwikkeld: The Doc's Medicine. 

The Doc's Medicine bier van Dr. Peacock en Uiltje Brewing Company
Brouwerij het Uiltje
Uiltje The Doc's Medicine blik en glas voor feestende mensen

Dr. Peacock x Uiltje bier

The Doc Uiltje Brewing Company komt met een heel speciaal biertje dat in Patronaat in Haarlem (de thuisstad van Het Uiltje) wordt gelanceerd. De Nederlandse legend van de Frenchcore slaat de veren ineen met Uiltje Brewing om op 13 april een collab biertje te lanceren: Dr. Peacock presents The Doc’s Medicine!

Lees ook

Met een line-up vol met vergelijkbare DJ's kun je op deze avond voor het eerst deze samenwerking over je tong laten glijden, namelijk op vertoon van je ticket krijg je meteen een koud exemplaar in je handen gedrukt. 

Tweede samenwerking

Twee jaar geleden werd er ook al eens samengewerkt door Dr. Peacock en Uiltje Brewing Company. Toen lanceerden zij een Lemon IPA met de naam 'Peacock on Acid'. The launch party kon toen helaas niet doorgaan, omdat de eerste corona lockdown toen in was gegaan. Dit jaar kan het feest wél doorgaan en het bier draagt dezelfde naam als het te verschijnen album van Dr. Peacock: The Doc's Medicine.

Cookie instellingen