Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Drie jaar lang geen bier voor Gentse studenten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Drie jaar lang geen bier voor Gentse studenten

14 november 2008 om 21:24

Twee Gentse studenten mogen de aankomende drie jaar geen druppel alcohol meer drinken. Deze straf is ze opgelegd door de politierechter, omdat ze na een wild avondje uit over maar liefst zestien autos liepen.

Drie jaar lang geen bier voor Gentse studenten

Lees ook

De tweedejaars ingenieurstudenten, waren tijdens de nacht van 22 februari dit jaar op stap met een minderjarige. Ze hadden behoorlijk wat gedronken en besloten over geparkeerde auto’s te lopen. Deze ‘grap’ bleek achteraf echter nogal een kostbare. De schade die ze hebben veroorzaakt komt neer op een slordige 20.000 euro’s. Niet echt een bedrag dat de meeste studenten op hun rekening hebben staan!

De Gentse politierechter begreep dan ook niet dat de twee studenten zo dom hadden kunnen zijn. Zijn tekst luidde als volgt: ”De wijsheid zal weer in de kan gezeten hebben, zeker? Ik zal jullie dan ook geen straf opleggen als jullie bereid zijn de komende drie jaar op Cola en Schweppes uit te gaan. Jullie moeten maar leren dat uitgaan ook zonder alcohol kan.’ De studenten hebben hebben de straf geaccepteerd en kunnen nu beginnen met hun tijdelijke alcholvrije leven.

Dus drie jaar lang geen bier!? Gekkewerk. Houden ze dat vol vraag je je dan af. Wij waarschijnlijk niet, haha. Maar als wij deze straf zouden hebben gekregen dan hadden we ook direct de oplossing:
De Beerbelly. Zo kun je overal drinken, zonder dat iemand het direct ziet :)

Cookie instellingen