Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Drie nieuwe zomerse bieren van Lowlander

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Drie nieuwe zomerse bieren van Lowlander

23 februari 2021 om 16:06

Lowlander Beer introduceert nieuwe bieren die uitermate geschikt zijn voor de temperaturen van de afgelopen dagen. Bieren die het lekkerst smaken in het zonnetje.

drie nieuwe lowlander bieren
Lowlander 03 cool earth lager logo
Lowlander Beer botanicals

Alcoholarme varianten en nieuwe Floral Ale

Lowlander Beer uit Amsterdam heeft twee van haar klassiekers in een non-alcoholisch jasje gehesen. Daarnaast komt er binnenkort een spiksplinternieuwe Tropical uit die wel héél mooi roze kleurt. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: alle drie dragen op hun eigen manier bij aan een betere planeet. 

Drie nieuwe Lowlander bieren

0.3% Cool Earth Lager 

Daar is 'ie dan eindelijk: de non-alcoholische variant van de Cool Earth Lager. Dit hoppige pilsener is lekker crisp en heeft dankzij de toevoeging van citroengras een subtiele citrus kick. Net als zijn grote broer, steunt Lowlander ook met 0.3% Cool Earth Lager de organisatie '1% For The Planet'. Want voor ieder blikje Cool Earth Lager dat er wordt verkocht, planten ze een zeegrasplant in de zeegrasweide. Zo doet de brouwerij haar best om klimaatverandering tegen te gaan. Want wist je dat zeegrasplanten 35 keer sneller CO2 opnemen dan een tropisch regenwoud? Je leest er hier meer over.

Lees ook

0.3% Tropical Ale 

Nog een smaakvolle non-alcoholische optie! De 0.3% Tropical Ale is fris en fruitig, geïnspireerd door de tropische smaken van Curaçao. En die herken je door de toevoeging van grapefruit en guave. Goed weetje: met de schildpad op het etiket vraagt Lowlander aandacht voor het Wereld Natuur Fonds en hun inzet om (wegwerp)plastic uit de oceaan te verwijderen. Daarom wordt 1% van de opbrengst van dit verfrissende biertje aan dit goede doel geschonken. 

Floral Ale

De Floral Ale is gebrouwen met hibiscus, ananas en limoen. Die botanicals zorgen niet alleen voor de tropische smaak en bloemige tonen, maar ook voor die knalroze kleur. Met dit biertje wordt een ode aan flamingo Bob gebracht, die op Curaçao gered werd na een ongeluk. Inmiddels is hij het boegbeeld van FDOC: de lokale stichting voor natuurbehoud. 1% van de opbrengst van deze roze rakker gaat naar dit goede doel.