Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Drie tips om goedkoop bier te drinken op festivals

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Drie tips om goedkoop bier te drinken op festivals

Drie tips om goedkoop bier te drinken op festivals

07 mei 2008 om 10:29

Het festivalseizoen gaat weer beginnen, dus leek het ons tijd om een aantal tips te geven om flink wat geld te besparen op al die goud-gele-rakkers.

Drie tips om goedkoop bier te drinken op festivals

Bij praktisch alle festivals mag je geen eigen bier meenemen, en ben je dus aangewezen om je bier te kopen bij de horecastands op het festivalterrein. Helaas worden bij sommige festivals wel 2,50 Euro voor een klein biertje gevraagd, dus daarom hieronder een aantal tips om toch je eigen bier mee te nemen!

TIP1 - Maak een bier-kanon en laat vrienden bier over de scheiding van het festival terrein schieten.TIP2 - Als je met een grote groep bent dan kan het met TIP1 erg lang duren voordat je genoeg bier het overgeschoten. Misschien dat je daarom een compleet bierfust het festivalterrein op kan schieten? Niet proberen te vangen overigens.

TIP3 - Bestel een BeerBelly, giet deze helemaal vol (er passen 11 glazen in) en je loopt zo door de toegangscontrole bij het festival! Kan trouwens ook erg handig zijn als je vooraan bij een concert staat, je hebt je eigen altijd bij je!

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Marcel van den Tillaar (gast) op 26-04-2013 om 11:48:20

Handige tips.
Alleen vind ik een Tarrelkam handiger

Zie meer reacties

Zie minder reacties