Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Drink jij binnenkort een Islander op Curaçao?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Drink jij binnenkort een Islander op Curaçao?

07 augustus 2019 om 13:26

Drink jij binnenkort een Islander op Curaçao? De Amsterdamse botanisch brouwer Lowlander is in vakantiemodus en geeft een trip voor twee weg naar Curaçao!

Proosten met een zomerse Islander van Lowlander Beer
Islander Summer Ale van Lowlander
Islander Summer Ale van Lowlander

Islander zomerbier

Het is Lowlander, maar dan in vakantiemodus. Geïnspireerd op de zon, exotische smaken en Caraïben-cool stijl van Curaçao lanceert Lowlander hun nieuwste botanische bier: Islander. Gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit is deze 3,8% Summer Ale verfrissend, doordrinkbaar en zomers; met elke slok waan je je op een tropisch eiland. Op Curaçao bijvoorbeeld; misschien pak jij binnenkort wel gratis je koffers? 

Met de mooie zomers in Nederland is het hier soms heter dan in de Caraïben en zulke tropische temperaturen betekent maar één ding: dorstig zoek je een terras, strand of tuin op. Want niets lekkerder dan een verfrissend, smaakvol biertje als het warm is, toch? 

Proosten met Islander en de Islander ice bucket

Limited Edition

Reden voor Lowlander om hun limited edition Islander te lanceren. Islander is een Summer Ale van 3,8%, gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit. Fruitig, verfrissend, doordrinkbaar en bomvol botanische smaak zoals je van Lowlander gewend bent. Je drinkt ‘m op de relaxte Caraïben-cool stijl: zó uit de fles en zonder limoentje, want qua smaak hebben de tropische botanicals al het harde werk al gedaan. Grote kans dat dit jouw nieuwe favoriete drankje van de zomer wordt!

Lees ook

Win een trip naar de Caraïben

Islander bieren op Curacao Maak jij van deze zomer een echte Islander zomer? Dan zou het zomaar kunnen dat jij binnenkort een Islander drinkt op een écht tropisch eiland; Lowlander geeft in augustus namelijk een volledig verzorgde, botanische trip naar Curaçao voor twee weg. Meedoen is eenvoudig: fotografeer jouw ultieme #ThisIsIslander relax moment, deel je foto met @lowlanderbeer en wie weet pak jij binnenkort je koffers!   

Islander is verkrijgbaar op Curaçao, in het VK en in Berlijn; in Nederland vind je Islander o.a. bij Roest, Biergarten, The Streetfood Club, Sterk, Karaat, Hotel Buiten, Citizen M, The Maker Store, Stan & Co., Camping Ganspoort, Bierman & Bierman, Rum Club, De Dakkas, Paviljoen Zeezicht, Fontein en in Lowlanders webshop. Kijk voor alle verkooppunten, details en actievoorwaarden op lowlander-beer.com/this-is-islander. De retailadviesprijs voor Islander Summer Ale van Lowlander Beer is €2,19.