Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dronken student slikt huissleutel in

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dronken student slikt huissleutel in

07 februari 2008 om 12:58

Een dronken student uit het Engelse Southampton vond het zo gezellig op een zuipfeestje dat hij niet meer naar huis wilde. Hij gebruikte een rigoureus middel om zijn feestdrang kracht bij te zetten.

Engelse student slikt sleutel in

 

Lees ook

Vrienden van de student, Chris Foster, vonden dat hij wel genoeg gedronken had na een avondje flink doortanken. Toen ze de 18-jarige jongen naar zijn huis wilde begeleiden slikte hij zijn huissleutel door. Zijn vrienden probeerden tevergeefs Foster de sleutel te laten uitbraken dankzij een zoutoplossing. Toen dit niet bleek te werken moest hij daarom noodgedwongen de nacht op de bank bij zijn vrienden doorbrengen. Na al het bier, wodka en whisky, samen met de sleutel als toetje, zorgden er voor dat hij zich na een tijdje toch niet zo lekker voelde.


De volgende morgen moest hij op bezoek bij een dokter van de Bournemouth University. Een x-ray van de ingewanden van Foster wees uit dat hij geen inwendige schade had opgelopen. De medici adviseerden Chris de natuur zijn beloop te laten. 31 uur later floepte de sleutel er inderdaad weer uit.

Tegenover de Britse lokale krant Basingstoke Gazette verklaarde Foster dat het doorslikken van de sleutel gebeurde in een baldadige bui, omdat hij door wilde gaan met drinken.

"Het doorslikken deed geen pijn, maar ik heb wel wat krassen in mijn keel en bovendien is het erg pijnlijk om te eten en drinken", zo verklaarde Chris Foster over zijn dronkemansactie.

Cookie instellingen