Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duitse brouwer gaf 2600 liter bier weg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duitse brouwer gaf 2600 liter bier weg

12 mei 2020 om 17:16

Op 7 mei deelde Brouwerij Willinger Brauhaus uit Duitsland 2600 liter bier uit! Al deze heerlijke Duitse bieren waren overtollig geworden in verband met de coronamaatregelen.

Willinger Brauhaus Bier

2600 liter gratis bier

De bewoners van de Duitse deelstaat Hessen hadden op 7 mei 2020 veel geluk, omdat een lokale brouwerij 2600 liter bier weggaf. De Duitse bieren waren overtollig geworden volgens Brouwerij Willinger Brauhaus door de coronamaatregelen die in het land van kracht zijn. Aangezien de bieren anders zouden worden weggegooid heeft de brouwer het bier gratis uitgedeeld. willinger brauhaus

Lees ook

Tijdelijk gebrek aan klanten

Het bier uit de Duitse brouwerij zou overtollig zijn geworden door het tijdelijke gebrek aan klanten. Een groot deel van deze klanten zijn cafés en restaurants die in het land nog zijn gesloten vanwege het coronavirus. Eigenaar Franz Mast wou de tanks in zijn fabriek leeg maken om nieuw bier in te kunnen brouwen, voor als de horeca in Duitsland weer open mag. 

De brouwerij kon op veel belangstelling rekenen. Er stonden tientallen mensen in de rij om het bier af te halen. Een hoop aanwezigen gingen zelfs met emmers en dozen vol bier weer naar huis. 

Cookie instellingen