Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dutch Bargain lanceert 12 nieuwe bieren op vernissage

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dutch Bargain lanceert 12 nieuwe bieren op vernissage

14 januari 2019 om 10:31

Op zaterdag 19 januari presenteert Dutch Bargain met grote trots 12 nieuwe rebelse bieren bij StadsGalerij Breda. De speciaalbieren zijn in samenwerking met artiesten ontwikkeld.

Dutch Bargain bieren
Dutch Bargain bieren
Brouwers Lokaal

Bier en Kunst

Bieren Dutch Bargain Signature Editions Iets unieks, een biermerk dat hun nieuwe lijn presenteert in een galerij. Vorig jaar kregen 12 artiesten, van schilders, 3D-artiesten, fotografen, filmmakers, tatoeëerders tot een rockband de opdracht om voor een specifiek bier iets te creëeren vanuit hun eigen visie en stijl. Elke artiest kreeg volledige creatieve vrijheid en ging aan de slag.

Elke maand een bier

Elk bier biedt als een witte museumwand de rust om het kunstwerk te bewonderen. Elke maand in 2019 zal Brouwerij Brouwerslokaal met Dutch Bargain een nieuw en gewaagd bier brouwen dat over heel Nederland te verkrijgen valt.

De eerste zal gelanceerd worden op 19 januari en is een donkere en dikke stout genaamd ‘Coffee connaisseur, moi?’. Het bier is afgevuld op nitro en is gebaseerd op chocolade en Sumatra koffiebonen die eerst als Cold Brew koffie is gezet. Een zachte, romige stout die je niet eerder geproefd hebt. 

Lees ook

Lancering

Op 19 januari kun je vanaf 15:00 uur genieten van alle 12 kunstwerken in zowel bier als kunstvorm. Daarnaast biedt de brouwerij een drankje en versnapering aan. De kans is er om de artiesten vragen stellen over hun werk en later het eerste bier proeven. Allemaal in de Stadsgalerij Breda, Oude Vest 34.

De artiesten die tentoonstellen zijn: Nick Geboers, Kaja Luijcks, BRUUT collective, Charlotte Apers, Olmo Brood, Lion Beach, Studio Kathan, Fredenfilou, Brent van den Hove, Anne Nobels, Mario De Koninck en King Dick.

Dutch Bargain Signature Editions