Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dutch Craft Beer Conference 2023: Efficiënt en verantwoord energiegebruik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dutch Craft Beer Conference 2023: Efficiënt en verantwoord energiegebruik

25 januari 2023 om 13:08

De Dutch Craft Beer Conference wordt in 2023 op 23 maart gehouden. Dit jaar is het thema: 'Brewing Energy Efficient & Responsible'.

Dutch Craft Beer Conference vloer
Dutch Craft Beer Conference logo
Craft Beer Conference 2023

Efficiënt en verantwoord brouwen

Op donderdag 23 maart 2023 is het zover! Dan organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de 7e editie van haar jaarlijkse congres. Dit jaar vanuit het 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Onder het thema: Brewing Energy Efficient & Responsible helpen wij bezoekers op weg met actuele, duurzame en sociale vraagstukken. Denk hierbij aan het duurzaam en verantwoordelijk omgaan met grondstoffen en energie. Hoe doe je dat? Ook is er aandacht voor de werknemers in onze brouwerijen. Wat werkt en hoe ga je goed en verantwoord met je personeel om? Het belooft wederom een interessant congres voor iedereen met een passie voor het brouwen dan wel leveren van bier. Zowel leden als niet leden van CRAFT zijn van harte welkom.

Conference

Activiteit tijdens Dutch Craft Beer Conference De Dutch Craft Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement, dat zich richt op het delen van kennis tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door een divers en boeiend programma met verschillende lezingen en workshops. Ook is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en te netwerken tijdens de informatiemarkt, de lunch of de afsluitende borrel. Bierbrouwers, eigenaren van brouwerijen, huurbrouwers, biersommeliers, StiBON studenten en bierleveranciers, iedereen is welkom!

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter is dit jaar Perry de Man. Hij is veelzijdig en werkt als DJ, kok, bij De Toko Rotterdam, Falafval en 24Kitchen. Samen met Craft maakte hij de documentaire ‘Op zoek naar smaak’. Hij is zeer goed bekend in de culinaire wereld en het brouwen van bier zowel toen als nu. Een betere dagvoorzitter kun je je niet wensen voor de Dutch Craft Beer Conference 2023!

Programma en informatiemarkt

Net als voorgaande jaren wordt er een zeer divers en interactief dagprogramma aangeboden. Je kunt als bezoeker aan dit congres zelf kiezen waar je heen wilt en welke kennis je mee naar huis wilt nemen. Zo kunnen bezoekers die workshops/lezingen volgen die voor hen interessant zijn. Naast een inspirerend programma is er ook een informatiemarkt. Hier presenteren weer tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers van brouwdiensten en -producten zich. Bezoekers kunnen de hele dag de diverse stands bezoeken. Leveranciers hebben interessante aanbiedingen en beantwoorden vragen van bezoekers. Bekijk het volledige congresprogramma.

Sociaal programma

Na het grote succes van vorig jaar is het er weer; het sociale programma. De middag en avond vóór het congres (22 maart) kun je als bezoeker genieten van wat ’s-Hertogenbosch én bier te bieden hebben. Er wordt begonnen met een bierproeverij en rondleiding bij Stadsbrouwerij van Kollenburg. Te voet wordt er vervolgens koers gezet naar de Bossche Brouwers voor een heerlijk bier-spijs diner. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en vol=vol. Meer informatie vind je hier.

Nieuw: 2 tickets gratis!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de websitevan CRAFT. Dit geldt zowel voor het congres van 23 maart 2023 als voor het sociaal programma van 22 maart. Voor dit laatste geldt wel Vol = Vol. Dit jaar worden de eerste twee tickets voor CRAFT-ledengratis aangeboden! Extra kaarten kosten leden daarna slechts €50,-. De organisatie hoopt dit congres veel mensen met een passie voor het brouwen van bier te mogen ontmoeten. Ben jij erbij?

Dutch Craft Beer Conference 2023

Cookie instellingen