Slot Oostende / Emelisse: Duurzaam distributiecentrum

Duurzaam distributiecentrum voor Slot Oostende / Emelisse

Slot Oostende & Emelisse gaan voor een duurzaam distributiecentrum, opslag en kantoor. De Zeeuwse brouwer verwacht het gebouw rond december af te hebben. 

22 augustus 2018 om 16:29


Bouw gestart in maart

Slot Oostende bouwtSinds de feestelijke onthulling van de bouwborden door wethouder Derk Alssema op 27 maart is er veel veranderd op het perceel waar het nieuwe gebouw wordt gebouwd. De gehele stalen constructie staat er, de bouw is weer hervat na de bouwvakantie. De verwachting is dat het gebouw in de maand december gereed is.

Reactie Slot Oostende / Emelisse: "Trots zijn wij op het feit dat dit gebouw zeer duurzaam wordt. Zo worden de verwarming en koeling voorzien van energie door warmtepompen. Tevens beschikt het gebouw eind dit jaar over circa 50 zonnepanelen voor de energieopwekking, de verlichting is uitsluitend ledverlichting en het gebouw heeft een enorm goede isolatie."

Rijpen van Emelisse bieren 

In dit nieuwe gebouw wordt niet alleen het distributiecentrum gevestigd, maar ook de opslag van alle ingrediënten voor de brouwerij en het kantoor. Het biermerk Emelisse staat bekend om haar specials die op onder andere oude wijn, whisky of rum vaten zijn gelagerd. Voor dit unieke gedeelte van het productieproces wordt een deel van het nieuwe gebouw gereserveerd.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Brand Dubbelbock

De herinneringen van een meesterbrouwer
De herinneringen van meesterbrouwer Rob Habets van Brand. Brand Dubbelbock: Rijk, krachtig, bitter & zoet, robuust en intens.

Meer reclames van Brand Dubbelbock

Laatste reacties