Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Een echte Oranjekater | Bier van Brouwerij Boegbeeld

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Een echte Oranjekater

15 april 2020 om 14:38

Brouwerij Boegbeeld heeft een witbier gebrouwen speciaal voor Koningsdag: Oranjekater. Maar nu koningsdag 2020 niet meer doorgaat past de naam beter dan ooit. 

oranjekater // pixabay
Brouwerij Boegbeeld header
Logo Brouwerij Boegbeeld

Oranjekater

Janneke Backhuijs Pieters van Brouwerij Boegbeeld heeft samen met twee broers uit Den Bosch, die een groot evenement organiseerden voor Koningsdag 2020, een nieuw bier ontwikkeld met de naam Oranjekater. Aangezien niemand meer veel waard is (na Koningsnacht) op Koningsdag, heeft de brouwerij voor de naam Oranjekater gekozen.

Oranjekater Nu Koningsdag niet meer doorgaat door de maatregelen rondom het coronavirus past de naam zelfs nog beter bij het witbier. Geen festivals, terrasjes en clubavonden meer. We hebben met z'n allen wel echt een Oranjekater nu. 

Lees ook

Over het witbier 

Oranjekater is een oranje gekleurd witbier van 6% alcohol. Een hoppig, bitter maar doch fris biertje. Nu Koningsdag niet meer doorgaat heeft de brouwerij heel veel Oranjekater bieren. Oranjekater is, ondanks dat er geen feesten zijn, tegen Koningsdag te verkrijgen voor consumenten op de Boegbeeld website of kutbier.nl en als de slijter het bestelt via Multibier en Bierboetiek, is het ook te verkrijgen bij verschillende slijterijen. Het bier is verkrijgbaar vanaf 16 april 2020. 

Cookie instellingen