Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Magnetron om je biertje te koelen | Nooit meer lauw bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Een magnetron om je bier te koelen

14 januari 2020 om 12:24

Een magnetron om te koelen? Ja, deze koeler kan jouw warme bier, wijn of andere dranken afkoelen in minder dan een minuut. Juno werd vorige week gelanceerd tijdens een tech conferentie in Las Vegas.

Juno Koeler // Screenshot Youtube

Snel koud bier

Niemand is fan van warm of lauw bier. Dat vinden de bedenkers van deze gadget ook. Zij kwamen op het idee om een "reverse microwave" te maken. In plaats van verwarmen kan deze bijzondere 'magnetron' ervoor zorgen dat je binnen een minuut een koud drankje hebt (dat je vergeten bent koud te zetten). 

Juno koeler

Juno van Matrix Industries is een thermo-elektrische koeler die is gemaakt om een drankje razendsnel te koelen. Deze koeler is vorige week geïntroduceerd tijdens de tech conferentie CES 2020 in Las Vegas begin januari.

De bedenkers zijn druk met het laten zien hoe je gemakkelijk een blikje bier kan afkoelen in slechts een paar minuten. Als je vijf minuten kan wachten, is deze koeler in staat om zelfs een fles wijn te koelen voor je. "Juno kan veel meer doen dan enkel bier koelen. Het kan je vers gemalen koffie veranderen in ice koffie, je hete thee omtoveren in iced tea en zo ook je favoriete bieren of wijn afkoelen." 

Lees ook

Deze geweldige gadget heeft wel een prijskaartje. Voor deze koelmachine zul je waarschijnlijk ruim €250,- moeten gaan betalen. Op het moment is Juno nog een prototype maar de verwachtingen zijn dat in augustus dit jaar, de koelmachine te koop zal zijn.

Wil je liever niet zoveel geld betalen om bier snel koud te krijgen? Bekijk eens de filmpjes over koud bier in twee minuten of bier koelen tijdens een festival.