Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eerste BrewDog bar in Nederland: BrewDog Outpost Rotterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eerste BrewDog bar in Nederland: BrewDog Outpost Rotterdam

14 mei 2020 om 14:10

THOMS Stadsbrouwerij aan het Raamplein heeft een metamorfose ondergaan in de coronacrisis en is er uitgekomen als BrewDog Outpost Rotterdam!

beer is art brewdog
brewdog
brewdog bieren

BrewDog Outpost Rotterdam

THOMS Stadsbrouwerij aan het Raamplein in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan tijdens de coronavirus quarantaine en is er uitgekomen als BrewDog Outpost Rotterdam! Dit is de eerste BrewDog bar in Nederland en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wel laat de officiële opening nog even op zich wachten tot na de corona quarantaine. Maar de BrewDogs van Rotterdam zitten niet stil en hebben een walk-thru actie opgezet om jou alvast een sneak peek te geven! BrewDog logo

Voor de specifieke bierproevers 

BrewDog is een Schotse brouwerij, opgericht door twee vrienden Martin Dickie en James Watt. De twee vrienden wilden iets anders op de Britse markt brengen dan lagers en ale's. Het biermerk sloeg zo goed aan dat het al snel de grootste onafhankelijke bierbrouwerij werd van Schotland. Naast bierbrouwen heeft de brouwerij ook BrewDog barren geopend. Er zijn ondertussen bijna 100 BrewDog Bar vestigingen over de hele wereld verspreid en binnenkort krijgt Nederland haar eigen BrewDog Bar, BrewDog Outpost Rotterdam! De bar zal zich gaan vestigen in de voormalig THOMS Stadsbrouwerij. Niet getreurd voor de THOMS fans, het ‘restaurant & Underground bar’ aan de Meent blijft gewoon!

Thom van Zanten en Sam Krebbers worden mede-eigenaar van BrewDog Outpost Rotterdam. Thom geeft aan: ''Buiten dat BrewDog een heel goed biermerk is, vind ik ook de hele sfeer om BrewDog heen erg goed passen bij Rotterdam. Eigenwijs, stoer en makkelijk. BrewDog heeft een heel specifiek aanbod qua eten en bieren, laagdrempelig maar van hoge kwaliteit'' aldus Thom. 

Lees ook

''Veel mensen kennen de bieren van BrewDog natuurlijk al wel. Maar we gaan ervoor zorgen dat wanneer we open gaan, er echte bijzondere dingen op de kaart staan. Zodat ook de echt specifieke bierproevers en bierliefhebbers bij ons terecht kunnen''.

Tipje van de BrewDog sluier: The Dog is Coming

Bird BrewDog Het coronavirus heeft natuurlijk ook Nederland in zijn greep, met grote gevolgen gevolgen voor de Nederlandse horeca. Aangezien de grote opening van de eerste BrewDog in Nederland gepland stond in april, middenin de sluiting van de horeca, is de opening uitgesteld. Echter zitten de toekomstige BrewDogs niet stil en hebben een toepasselijk initiatief bedacht. 

''Om toch een tipje van de sluier te geven zijn we een afhaalservice gestart vanuit de voormalige THOMS Stadsbrouwerij aan het Raamplein, met de naam The Dog is Coming. Zo kan iedereen de toekomstige BrewDog alvast een klein beetje komen bewonderen en geven we een korte impressie van hoe het eruit gaat komen te zien wanneer we weer open mogen'' vertelt Thom. 

Via de walk-thru scoor jij alvast een biertje van BrewDog, wat te knabbelen, een broodje of zelfs een hoofdgerecht! Op de kaart staan onder meer de bieren Punk IPA, Pale Ale en Elvis Juice. Thom verteld dat je zelfs niet verplicht bent om een biertje mee te nemen, tuurlijk is dat wel het lekkerste, maar de BrewDogs nemen je met alle liefde mee om een rondje te doen door de toekomstige BrewDog Bar. Iedere week van donderdag t/m zondag ben jij van 13:00 tot 21:00 van harte welkom bij de afhaalservice. The Dog is Coming actie loopt in ieder geval tot 1 juni.  BrewDog bier

De eerste handvaten 

''Wanneer we opengaan willen we onze gasten extra verbazen over hoe onze BrewDog eruitziet. We hebben op dit moment de eerste handvaten van de overheid gekregen om ervoor te zorgen dat we iets kunnen gaan doen, hier zijn we superblij mee. Wel is het nog even kijken in wat voor hoedanigheid we BrewDog Outpost Rotterdam op 1 juni kunnen gaan openen, maar ik kan je ervan verzekeren dat het een échte BrewDog bar wordt''.

Cookie instellingen