Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eigen bierbrouwerij in buik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eigen bierbrouwerij in buik

19 september 2013 om 13:41

Nadat een Amerikaanse man zich had gemeld op de eerste hulp van een Texaans ziekenhuis vanwege duizeligheid, bleek na observatie dat de man een eigen brouwerij heeft in zijn buik.

Eigen bierbrouwerij in buik

Duizeligheid

Een 61- jarige patiënt melde zich op de eerste hulp bij een Texaans ziekenhuis, omdat hij zich duizelig voelde. Na een ademtest bleek de man 3,7 promille alcohol in zijn bloed te hebben. De man beweerde alleen zelf dat hij geen druppel alcohol had gedronken op die bewuste dag.

Lees ook

Observatie

De 61-jarige man, een ijverige amateurbrouwer, werd 24 uur in het ziekenhuis opgenomen ter observatie. Er werdt hem verzocht om zijn gewone eet en drankpatroon aan te houden. Het viel de ziekenhuismedewerkers op, dat de man een voorkeur had aan voedsel dat rijk is aan koolhydraten.

Tijdens de observatie werd er bloed afgenomen bij de man en opvallend was dat hij 1,2 promille alcohol in zijn bloed had zonder weer een druppel alcohol te hebben gedronken.

Zelfbrouwsyndroom

De artsen konden niet anders concluderen dan dat de man lijdt aan een 'zelfbrouwsyndroom.' Hij heeft zoveel biergist in zijn lichaam dat zijn organen functioneren als een brouwerij.

Cookie instellingen