Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eigenaar Warsteiner overleden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eigenaar Warsteiner overleden

22 november 2012 om 15:07

Albert Cramer, de eigenaar van de Warsteiner group is overleden. Dat maakte Warsteiner vanmiddag bekend in een persbericht.

Albert Cramer 1943 - 2012
Warsteiner logo
Warsteiner logo

Na een kort ziekbed blies Albert Cramer afgelopen dinsdag zijn laatste adem uit. Hij is 69 jaar oud geworden. Lees hieronder het volledige persbericht:

Wij willen u hierbij op de hoogte brengen van het overlijden van de heer Albert Cramer, eigenaar van de Warsteiner Group. Na een kort ziekbed is hij op 20 november 2012 overleden. Hij is 69 jaar geworden.

Lees ook

Met veel respect en bewondering voor wat hij voor onze organisatie heeft betekend nemen wij afscheid van deze stuwende kracht achter onze brouwerij. Wij roemen met name de internationale visie van de heer Cramer. Hij zag in dat er voor Warsteiner kansen lagen in het buitenland en vooral door zijn inzet is het merk Warsteiner nu in meer dan 60 landen verkrijgbaar. Ons land groeide onder zijn bewind uit tot het grootste exportland van onze brouwerij.

De heer Cramer had een bijzonder marketingtalent. Hij was de eerste die een biermerk als “premium”  positioneerde in de Duitse markt, gespiegeld aan Champagne en Sekt. Hij ontwierp het beroemde tulpglas dat nu nog toonaangevend is in de biermarkt en die vereeuwigd werd door kunstenaar Andy Warhol. Daarnaast begon hij met sponsoring in de Formule 1 en diverse wintersporten dat leidde tot wereldwijde naamsbekendheid van ons merk.

Wij betreuren het overlijden van de heer Cramer en zien dit als een zeer groot verlies voor onze organisatie. Gelijktijdig kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst en de 9e generatie Cramer, in de persoon van Catherina Cramer. Wij wensen haar en haar familie veel sterkte toe en hopen steun te bieden bij het verwerken van dit zware verlies.

Cookie instellingen