Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Evenementen die je niet mag missen | Week Van het NL Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Evenementen die je niet mag missen!

20 mei 2016 om 15:28

Tijdens De Week Van Het Nederlandse Bier zijn er volop evenementen te beleven voor de bierliefhebber. 

Voor het gemak hebben we een aantal evenementen uitgelicht die je niet mag missen!

Week van het Nederlandse bier

Beer, Burgers & Two Smoking Barrels

Op 22 mei viert Helmond haar allereerste bierfestival. Dit festival wordt georganiseerd door Beer, Burgers & Two Smoking Barrel, wat zal samenvallen met ‘de week van het Nederlandse bier’.

Arcener bierfestival

Op 28 mei viert Bier- en eetcafé de “Hertog Jan Proeverij” haar 35-jarig bestaan. Op deze dag zullen er volop bieren te drinken zijn, maar deze keer op een andere manier dan de eerdere edities van de Hertog Jan Proeverijen. Dit jubileum wordt gevierd tijdens De Week Van Het Nederlandse Bier, daarom wordt er extra groot uitgepakt.

Week Van Het Nederlandse Bier

Bierwandeltocht brouwerij Wageningen

Op zaterdag 28 mei zal er vanaf Rhenen een wandeltocht naar de brouwerij Wageningen plaatsvinden. Aangekomen bij deze brouwerij zal je worden voorzien van een rondleiding en een heerlijke bierproeverij.

Lees ook

2e editie: Brielsch Bierfestival

Het Brielsch bierfestival zal op zondag 29 mei worden gehouden in 't Kont van het Paard en De Vergulde Colff te Brielle. Er zullen 5 brouwers op deze dag aanwezig zijn.

Nederlandse bier-/kaasproeverij

Op woensdag 25 mei organiseert café De Markies in Leeuwarden een Nederlandse bier-/kaas proeverij in speciaalbier café De Markies.

Grolsch Brouwerij Dagen

Donderdag 26 & vrijdag 27 mei zijn de deuren van de Grolsche Bierbrouwerij open voor publiek. Geïnteresseerden krijgen de kans om alles te ontdekken over Grolsch.

Culinairebiertocht Happen met/in bier Groningen

Op zondag 29 mei vindt er een biertocht plaats langs 6 eetgelegenheden in Groningen. Je zult hier naast een ambachtelijk Nederlands speciaalbier een bijpassend culinair hoogstandje geserveerd krijgen.