Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Extra koud Heineken binnenkort verkrijgbaar in de supermarkten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Extra koud Heineken binnenkort verkrijgbaar

27 april 2007 om 09:16

Bierbrouwer Heineken gaat de komende maanden in zo'n 600 supermarkten, avondwinkels, lokale buurtwinkels en recreatiewinkels speciale extra koude koelkatsen neerzetten, de Sub Zero Cooler. In deze speciale koelkast wordt bier bij -2 graden Celsius bewaard, zodat het een half uur na aankoop nog steeds lekker koud is.

Extra koud Heineken binnenkort verkrijgbaar in de supermarkten

De koelkast is speciaal ontwikkeld voor mensen die gekoeld bier kopen. Uit een shopper-onderzoek is gebleken dat gekoeld bier gemiddeld een half uur na aankoop meteen opgedronken wordt. In een half uur warmt een blikje bier dat op 4 graden Celsius is gekocht op tot 7 á 9 graden Celsius. De meeste mensen drinken bier echter het liefst bij een temperatuur van 4 - 7 graden Celsius. Maar liefst 42% geeft zelfs aan bier van 0 - 3 graden Celsius nog lekkerder te vinden.

Om beter aan deze verschillende voorkeuren tegemoet te komen heeft Heineken - naast de reguliere Heineken-koelkasten - nu dus de Sub Zero Cooler, die het bier op -2 graden Celsius koelt. Het bier blijft hierdoor langer op een lekkere drinktemperatuur. Naast CoolCan blikjes en Twister-flessen, worden ook BeerTender-fustjes in de koelkasten te koop aangeboden.

Vanaf volgende week zijn de Heineken Sub Zero Coolers te vinden bij 300 winkels en voor het eind van dit jaar zal dit oplopen naar ruim 600 verkooppunten. De supermarkten waar de Sub Zero Coolers staan, zijn: C1000, Plus, Super de Boer, Spar, Vomar, Coöp, MCD, Meermarkt en Golff.

Cookie instellingen