Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Feest afgeblazen vanwege te goedkoop bier!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Feest afgeblazen vanwege te goedkoop bier

Feest afgeblazen vanwege te goedkoop bier!

08 juli 2008 om 13:58

Onze haren stonden rechtovereind staan toen we hoorden dat een feest in Oud-Beijerland werd afgelast het bier te goedkoop zou zijn.

Feest afgeblazen vanwege te goedkoop bier!

De prijs van bier is afgelopen weekend de reden geweest om het muziekfeest van Radio 538 af te blazen, want  jongeren zijn daar immers zeer gevoelig voor, zegt Jaap Both die verantwoordelijk was voor het feest in Oud-Beijerland. Op zijn aanraden werd het feest kort voor aanvang 'om veiligheidsredenen' afgeblazen.

Samen met een andere exploitant had Both twee bierkramen op het festivalterein staan. Naar eigen zeggen stoorde hij zich aan de bierprijs van slechts één euro bij de concurrent. "Als de mensen gaan zuipen, wordt een evenement onbeheersbaar. Onze naam staat er wel onder."

Concurrent Billy Yildirim van Mozaïq doet de beschuldigingen van Both af als 'kinderachtig'. "Ons was beloofd dat we bij het evenement bij ons op het plein zouden worden betrokken, maar dat ging op het laatste moment niet door", zegt hij in het AD. "Ze kwamen al mijn klanten wegpikken en nu zullen ze ons ook wel weer de schuld geven van het niet doorgaan van het feest."  Klein detail: De prijzen bij de Mozaïq zijn normaal gesproken veeeeeel hoger dan de één euro...

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties