Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Geboortebier: Beschuit met muisjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Geboortebier: Beschuit met muisjes

23 april 2018 om 17:01

Brouwerij Stijl uit Almere lanceert een 'beschuit met muisjes geboortebier'. Met het speciaalbier kun je de komst van nieuw leven in stijl vieren!  

Geboortebier van Brouwerij Stijl gelanceerd
Brouwerij Stijl
Brouwerij Stijl

Beschuit met muisjes

Geboortebier ingrediënten De kraamvisite bij Anneke en Raymond van Brouwerij Stijl kreeg bij de geboorte van de kinderen het 'Beschuit met muisjes bier' aangeboden. Nu kan iedereen het nieuwe leven vieren met dit Geboortebier. Een uniek speciaalbier als kraamcadeau, voor de babyshower, kraamvisite of zelfs als geboorteaankondiging of -kaartje.

Geboortebier

Het bier bevat enkel natuurlijke ingrediënten, waarbij de mouten de beschuitsmaak creëren en de toevoeging van anijszaad en steranijs zorgen voor de muisjes. Het bier is mooi in balans. Het bevat 5.5% alcohol en komt op de markt in 33cl en 75cl flessen. Het etiket is zowel voor jongetjes als meisjes te gebruiken.

Op 12 mei vindt er in Almere een "Babyshower" plaats om de komst van Geboortebier te vieren. Vanaf begin mei is het verkrijgbaar bij diverse speciaalbierzaken en slijterijen in Nederland. Ook via de webshop van Brouwerij Stijl. Meer informatie op www.geboortebier.nl.

Lees ook

Geboortebier van Brouwerij Stijl etiket

Over Brouwerij Stijl

Brouwerij Stijl wordt gedreven door familie Geraads. Raymond is brouwer en bierkeurmeester, Anneke het creatieve brein en verantwoordelijk voor de taken achter de schermen. De kinderen zorgen voor leven in de brouwerij.

Onze passie voor het bierbrouwen is ontstaan in het bourgondische zuiden van onze jeugd. Onze reizen naar Amerika inspireerden ons tot meer experimentele bieren. Nu kunnen we dit combineren in onze eigen brouwerij in Almere en delen met de rest van Nederland. 

In april 2018 werden zij verkozen tot "Populairste brouwerij van Flevoland" in de Beerwulf Brouwerijverkiezing. In mei mogen zij strijden om de landelijke titel. Daarnaast waren zij prijswinnaars op de Dutch Beer Challenge 2018.