Beerwulf glas volschenken

Provinciewinnaars Beerwulf Brouwerij Verkiezing

In de Beerwulf Brouwerij Verkiezing 2018 zijn de winnaars per provincie bekendgemaakt. Deze 12 bierbrouwerijen strijden nu om de favoriete, meest bijzondere brouwerij van Nederland te worden.

13 april 2018 om 13:56


Brouwerij Verkiezing

Beerwulf Brouwerij VerkiezingIn maart werd de Beerwulf Brouwerij Verkiezing 2018 aangekondigd. Nederlandse brouwerijen konden onder bepaalde voorwaarden deelnemen aan deze verkiezing.

In iedere provincie koos het publiek online uit de genomineerde en aangemelde brouwerijen zijn favoriet. Om provinciewinnaar te worden had een brouwerij tenminste 50 stemmen nodig. De twaalf provinciewinnaars gaan door naar de finaleronde. 

Favoriete brouwerijen per provincie

De provinciewinnaars zijn bekendgemaakt van deze verkiezing van Beerwulf. In de onderstaande tabel vindt je alle brouwerijen die nog in de race zijn voor de titel "Meest bijzondere brouwerij van Nederland". Tussen 28 april en 12 mei kan er gestemd worden op jouw favoriete brouwerij. Bekijk voor meer informatie de website over de Beerwulf Brouwerij Verkiezing.

Provincie Brouwerij
Noord-Brabant Bierbrouwerij de Roos
Limburg Lindeboom Bierbrouwerij
Gelderland Oersoep
Overijssel Stanislaus Brewskovitch Craft Beer
Drenthe Maallust
Groningen  Baxbier
Friesland Grutte Pier Brouwerij
Noord-Holland Texelse Bierbrouwerij
Zuid-Holland Brouwerij Solaes
Utrecht Rock City Brewing
Zeeland  Brouwerij Emelisse
Flevoland Brouwerij Stijl

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Braziliaanse wegwerker
Een Braziliaanse wegwerker is op weg naar huis in zijn oranje kleding. Hij wordt herkend als Oranje supporter en maakt er een feest van met Heineken bier.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties