Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gebrouwen door Vrouwen Bar geopend | Horeca | Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gebrouwen door Vrouwen Bar geopend

06 maart 2019 om 14:47

De Gebrouwen door Vrouwen Bar is afgelopen vrijdag geopend in Amsterdam. Op 1 maart was de feestelijke opening van het proeflokaal van de Amsterdamse huurbrouwerij. 

Gebrouwen door Vrouwen bar open
Gebrouwen door Vrouwen logo
Gebrouwen door vrouwen

Crowdfunding

De zussen Tessel en Do de Heij begonnen zes jaar geleden thuis met het brouwen van bier in hun keukentje. Gebrouwen door Vrouwen is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd Amsterdams speciaalbiermerk. 

Ze vonden het daarom tijd voor een eigen plek voor hun bieren. Na 1,5 jaar zoeken vonden de dames een mooie plek in Amsterdam. Om deze om te toveren in de Gebrouwen door Vrouwen Bar zetten zij een crowdfunding op. De crowdfunding was een groot succes, want zij passeerden hun doel van €100.000 met ruim €60.000. 

Gebrouwen door Vrouwen bar interieur

Gebrouwen door Vrouwen Bar open

Op 1 maart werd de bar feestelijk geopend. Je kunt er de brouwerij beter leren kennen, een lekker hapje eten en het Gebrouwen door Vrouwen bier van hun eigen tap drinken! De bar ligt op de Jan Pieter Heijestraat 119 in Amsterdam Oud West.

Lees ook

Ze hebben een heerlijk terras in de zon, 12 taps en altijd gezellige biervrouwen achter de bar staan. Uit de keuken komen lekker gerechten, gepaird met Gebrouwen door Vrouwen speciaalbieren en gemaakt met lokale en duurzame producten. Daarnaast hebben ze een tafeltap, dus je kan je eigen fust bestellen en dit met een groep vrienden of collega’s leeg komen drinken! 

Om te reserveren voor jouw lunch, feestje met eigen fust of proeverij kun je mailen naar bar@gebrouwendoorvrouwen.nl.

Gebrouwen door Vrouwen Bar
Jan Pieter Heijestraat 119D hs
1054 MD Amsterdam

Gebrouwen door Vrouwen buiten