Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gebrouwen door Vrouwen | De Bar | Crowdfunding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gebrouwen door Vrouwen Crowdfunding

08 januari 2019 om 15:51

Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen heeft een eigen plek in Amsterdam weten te bemachtigen. De dames zijn een crowdfunding begonnen om dit mooie plekje om te toveren in een geweldige bar met 12 eigen taps!

gebrouwen door Vrouwen opening
Gebrouwen door vrouwen
Gebrouwen door Vrouwen logo

Gebrouwen door Vrouwen

Twee zussen uit Amsterdam zijn in 2013 begonnen met het brouwen van bier. Het begon allemaal in een simpel pannetje thuis in de keuken. Zo hebben ze het brouwproces eigen gemaakt en hebben ze veel geleerd met vallen én opstaan! 

Gebrouwen door Vrouwen verovert langzaam maar zeker heel Nederland en verder. Met hun geweldige team zijn ze flink aan het groeien. Ze staan bijvoorbeeld op allerlei festivals met hun gezellige bar en hebben inmiddels acht speciaalbieren in het assortiment.

Gebrouwen door Vrouwen bieren

Een eigen plek

Na 1,5 jaar zoeken heeft Gebrouwen door Vrouwen een mooie plek gevonden in Amsterdam. Eindelijk een echte eigen plek, waar ruimte is voor een Gebrouwen door Vrouwen bar. Je kunt zo de brouwerij beter leren kennen, een lekker hapje eten en hun eigen bier van hun eigen tap drinken! De bar ligt op de Jan Pieter Heijestraat 119 in Amsterdam Oud West. De nieuwe bar opent in maart van 2019!

Lees ook

Gebrouwen door Vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen Crowdfunding

Ze hebben dan nu wel een mooie plek, maar deze moet nog wel even worden omgetoverd tot de gezelligste bar van Amsterdam! Daarom heeft Gebrouwen door Vrouwen gekozen om te gaan crowdfunden. Op die manier hopen zij de verbouwing te kunnen realiseren. De meiden doen het op een hele leuke manier, ze betrekken de bierliefhebbers er echt bij!

De meiden hebben minimaal 100.000 euro nodig. Met dit geld hebben ze veel plannen, een nieuwe bar, een keuken, 12 taps, terrasmeubels en nog meer! Als de meiden hun maximumbedrag halen van 200.000 euro wordt alles uiteraard een stuk mooier én zullen ze gaan investeren in hun eigen fusten. Bekijk snel de mogelijkheden om te investeren op CrowdAboutNow