Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Geen bier aanbiedingen bij C1000 op maandag en dinsdag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Geen bieraanbiedingen C1000 op maandag en dinsdag

22 september 2011 om 15:16

Supermarkt C1000 gaat vanaf 24 september een ander folderbeleid hanteren. Waarschijnlijk gevolg: bier pas vanaf woensdag in de aanbieding.

C1000.nl

folder c100 Vanaf 24 september gaat C1000 twee keer in de week de aanbiedingen in twee aparte folders communiceren. Op dinsdag valt de folder op de mat met aanbiedingen die geldig zijn van woensdag tot en met dinsdag. Op zaterdag ontvangt de klant een folder met 4 aanbiedingen die geldig zijn op de maandag en dinsdag. Deze 4 aanbiedingen zijn relatief kleine aanbiedingen, naar alle waarschijnlijk geen bier dus. De bier aanbiedingen zijn dan pas vanaf woensdag geldig.

Lees ook

Marketing Directeur Bas Verheijen: ‘Door twee keer in de week een actiefolder te sturen bieden we de klant extra voordeel. Op maandag en dinsdag voordelige dagelijkse boodschappen. En in de 2e helft van de week voordelige grote boodschappen. Dubbel voordeel dus. En de aanbiedingen sluiten zo optimaal aan op de wensen van de klant.

Naast het extra voordeel voor de klant zorgt de invoering van de twee folders ook voor extra rust op de winkelvloer. De winkel wordt nu op dinsdag klaargemaakt voor de komende week en niet op de drukke zaterdag. Zo hebben klanten op zaterdag minder overlast. Bovendien is de beschikbaarheid van promotieartikelen beter omdat het weekend als het ware in het midden van de actieweek valt. De aanbiedingen in het begin van de week richten zich op de dagelijkse boodschappen. In de folder die op dinsdag bezorgt wordt staan met name aanbiedingen die klanten tijdens de grote weekendboodschappen meenemen.

Bron: C1000.nl

Cookie instellingen