Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gelato IPA: Collab ijssalon en Brothers in Law Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gelato IPA: Collab tussen ijssalon en Brothers in Law Brewing

22 juni 2023 om 10:02

Gelato IPA is een collab dit tot stand is gekomen door een samenwerking tussen ijssalon Roberto Gelato en Brothers in Law Brewing. De NEIPA is fruitig van smaak met tonen van perzik en framboos.

Gelato IPA: Collab tussen ijssalon en Brothers in Law Brewing
Brothers In Law Brewing
Gelato IPA 2023 flesjes

Gelato IPA 2023

De Utrechtse ondernemingen ijssalon Roberto Gelato en brouwerij Brothers in Law slaan de handen weer ineen om een nieuwe versie te maken van de succesvolle Gelato IPA. Dit jaar heeft de romige NEIPA de heerlijke smaken van perzik en framboos en is het recept nog beter!

Roberto Gelato en de mannen van Brothers in Law

Lees ook

Brothers in Law x Roberto Gelato

De zwagers van Brothers in Law brouwen door het jaar heen verschillende special editions, altijd te proeven in hun Taphouse op het Ledig Erf. Roberto maakt dan weer wekelijks zijn Mai Prima, dit zijn smaken ijs die hij nog nooit eerder heeft gemaakt! Vanuit dit enthousiasme voor experimenteren komen beide ondernemers samen om de Gelato IPA te maken. Een perfect biertje voor op het terras, of in combinatie met het bierijs dat Roberto zal maken!

Lancering en verkrijgbaarheid

Deze mooie samenwerking vieren we zaterdag 8 juli bij het Brothers in Law Taphouse met livemuziek, een ijscokar en heerlijke bijpassende gerechten op de menukaart!

Het bier is daarnaast te koop bij alle speciaalbier winkels in Utrecht en te drinken bij verschillende horecazaken. En het bier is vanaf 8 juli een week lang in ijsvorm te proeven bij Roberto Gelato!

Cookie instellingen