Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brothers In Law Brewing | Brouwerij met horeca in Utrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brothers In Law Brewing

Brothers In Law Brewing is een bierbrouwerij uit Bilthoven (Nederland) die is opgericht in 2017. Deze brouwerij heeft 12 bieren in het assortiment.

Brothers in Law brouwerij
Gelato IPA van Brothers in Law Brewing
Brothers In Law Tripel bier

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brothers In Law Brewing

Brothers In Law Brewing heeft 12 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brothers In Law Brewing!
 • BIL Gelato IPA - India Pale Ale - 5,2%

  De Gelato IPA van Brothers in Law heeft ieder jaar een andere smaak. In 2023 ontdek je smaken van perzik en framboos.

 • BIL India Pale Lager - India Pale Ale - 4,9%

  India Pale Lager van BIL Brewing heeft door het gebruik van Duitse hoppen, tonen van passievrucht, meloen en munt. Een verassend fris bier met een geheel eigen stijl.

 • BIL Maibock - Bock - 7,1%

  Maibock van Brothers in Law Brewing is fris, moutig en een beetje fruitig. De Maibock van Brothers In Law gaat door op de Duitse Lentebocktraditie. Wel met een twist, de gekozen hop geeft het bier nét dat beetje extra.

 • BIL New England IPA - India Pale Ale - 5,5%

  Deze New England IPA, ook wel NEIPA, van Brothers in Law Brewing is een fruitig speciaalbier. Zonder het bier bitter te maken zorgt de hop voor een extreem tropische en fruitige smaak die perfect combineert met het romige van de tarwe.

 • BIL Espresso Stout - Stout - 5,7%

  Een overheerlijke volle body met een intense smaak van espresso. Hierbij komen smaken zoals geroosterde mout en chocolade ook aanbod. Het bier is gebrouwen met verse Rwandese koffiebonen.

 • BIL Blond - Blond - 5,9%

  Blond van Brothers in Law is een smaakvolle allemansvriend. Het bier is redelijk zoet met fruitige aroma's en een heel bescheiden bittere afdronk.

 • BIL Bière Bock - Bock - 7,1%

  De Bière Bock bevat is een klein zoetige. volle en verwarmende bock met aroma's van karamel.

 • BIL East Coast Porter - Porter - 7,7%

  De East Coast Porter heeft rijke, intense smaken van chocola en koffie die uit het glas springen. Subtiel zoet en het gebruik van Amerikaanse hoppen geeft een mooi bittertje. Door gerst te vervangen door mais heeft deze porter een twist gekregen die hem iets steviger maakt, maar niet  té zwaar. Dit bier is daarom goed te combineren bij vette vis, vleesgerechten, pittige en belegen kazen en chocolade dessert.

Achtergrond informatie

Brothers In Law Brewing is een brouwerij met een magazijn en postadres in Bilthoven. Het is een zogenaamde huurbrouwerij die grotere volumes bij andere brouwerijen laat brouwen. Het biermerk is sinds 2017 actief, toen de brouwerij nog een Amsterdams adres had (Eerste Anjelierdwarsstraat 12A).

Brothers in Law Brewing is de brouwerij van de zwagers Tim Freriks, Tim Teitink en Felix Schnetz. Zij besloten na enige tijd in de bierwereld te hebben gewerkt gezamenlijk craftbier te brouwen. "We zoeken grenzen op maar houden respect voor de stijl van het bier. We houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten, maar alleen als het bier dit toe laat. Want bier moet bier blijven".

Lees ook

De eerste bieren van de zwagers waren een American Brown Ale, Australian Pale Ale en Weizen. De brouwerij 

Brothers in Law Brewing spullen

Brothers in Law Taphouse

Op 6 juli 2022 opende de brouwerij een horecalocatie in Utrecht. Mede-oprichter Tim Teitink over de nieuwe bier hotspot in Utrecht: "Na 5 jaar Brothers In Law bieren brouwen, beginnen wij nu onze eigen horeca: Brothers In Law Taphouse! Met 26 kranen uit een toffe tapwand tappen wij binnenkort ons vertrouwde assortiment en meerdere nieuwe specials per maand. Jouw nieuwe plek om samen te komen voor mooie bieren en lekker eten, in onze hang out, vide boven of op het terras in de zon!"

Brothers in Law Taphouse
Ledig Erf 36
3582EA Utrecht

Brothers In Law Brewing in het nieuws

Bier van Brothers In Law Brewing is te drinken tijdens

Cookie instellingen