Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Met je vrienden genieten van een glaasje zelf gebrouwen bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Genieten van een glaasje zelf gebrouwen bier

08 juni 2012 om 10:22

Coopers Australie is sinds 1862 gespecialiseerd in producten voor de thuis brouwer. Een waarborg voor 100% natuurlijke producten van de beste kwaliteit. In het Coopers starterspakket wordt alles geleverd voor je eerste zelf gebrouwen bier. Van een gepatenteerd gistingsvat tot en met de amberkleurige petflessen. Daarna is het genieten van je zelf gebrouwen bier dat toch altijd net even lekkerder is. Ook een origineel Vaderdag kado!
 

Lees ook

Bestbrouw.nl heeft een grote variatie in smaken van Mexican Cerveza, een heel licht zomer biertje, tot het diep zwarte Stout, het welbekende Ierse bier. Met alle gradaties daar tussen. Diegenen die van experimenteren houden, kunnen eindeloos met recepten en verschillende combinaties wort aan de gang. Toevoegen van diverse hop- en moutsoorten, honing, pruimen of andere vruchten. Je eigen rosé bier brouwen of wat te denken van een wit bier, dubbel, tripel of een duvelachtig biertje, zou dat geen traktatie zijn? en het maken van een Russian Imperial Stout met een Madeira achtige afdronk dat moet rijpen als een wijn en zich verbetert met de jaren.

Hobby zelf bier brouwen

Velen hebben een geweldige hobby aan het zelf brouwen van bier! Ben je nieuwsgierig? Ga naar Bestbrouw.nl en begin ook met het zelf brouwen van bier!

Cookie instellingen