Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gouverneur bieren winnen Meiniger Awards

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gouverneur bieren winnen Meiniger Awards

02 april 2021 om 15:47

Lindeboom Brouwerij heeft succes geboekt tijdens de Meiniger's International Craft Beer Awards. Drie Gouverneur bieren wisten een award in de wacht te slepen.

Awards voor Lindeboom Brouwerij
Gouverneur Dubbel logo

Gouverneur bieren ontvangen awards

Gouverneur bieren winnen awards Twee gouden en een zilveren award zijn door de Duitse vakjury van de gerenommeerde Meiniger's International Craft Beer awards toegekend aan drie Gouverneur bieren van Lindeboom Bierbrouwerij. Gouverneur Dubbel én Gouverneur Tripel ontvingen beide de gouden award. Gouverneur Stout op Hout won zilver.

Prestigieuze Duitse competitie

'Voor heel het team van Lindeboom en zeker voor onze brouwers een enorme stimulans in deze coronatijd', meldt Lindeboom directeur Paul Joosten. ‘De International Craft Beer Award is een prestigieuze competitie. Het winnen van drie Awards met onze Gouverneur bieren maakt ons meer dan trots’.

Lees ook

Gouverneur Speciaalbier

De bewuste bierliefhebber kan kiezen uit meerdere verfijnde en krachtige smaken van het assortiment van Gouverneur bieren. Er zijn in totaal 5 Gouverneur bieren. De Gouden Gouverneur Tripel is de zwaarste jongen uit de range van Gouverneur bieren. Recent met vernieuwde, kruidige receptuur gebrouwen. De eveneens ambachtelijk gebrouwen Gouden Gouverneur Dubbel en Zilveren Gouverneur Stout op Hout zijn beide onderscheidend in biertypes. De Dubbel heeft een fluweelzachte karamelsmaak en de Gouverneur Stout op Hout is een tikkeltje eigenzinnig door zijn lagering op eikenhout. Wat vooral telt, volgens Lindeboom: 'Proeven is belangrijker dan winnen.'

Gouverneur Bieren zijn nu verkrijgbaar in supermarkt en slijterij. Hopelijk ook snel weer in de horeca.