Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gouverneur Tripel met vernieuwde receptuur

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gouverneur Tripel met vernieuwde receptuur

06 oktober 2020 om 11:09

Lindeboom Bierbrouwerij presenteert Gouverneur Tripel met een vernieuwde receptuur. Het brouwersteam is aan de slag gegaan om het bier te perfectioneren.

Gouverneur Tripel flesje tussen kaneelstokjes en hopbloemen
Lindeboom logo
Lindeboom bierbrouwerij

Lees ook

Vernieuwde Gouverneur Tripel

Poster met brouwer, tekst en flesje en glas van Gouverneur Tripel Brouwmeester Marko Versteeg van de Lindeboom Brouwerij is samen met zijn brouwersteam aan de slag gegaan om de tripel te perfectioneren. Het resultaat is een Gouverneur Tripel met een vernieuwde receptuur.

In 2020 is de brouwerij 150 jaar actief, een mooi moment om de zwaarste jongen uit de range van Gouverneur bieren met een nieuw recept uit te brengen.

3-granen Tripel

Gerst, spelt en haver zijn de drie moutsoorten die de basis vormen van het nieuwe Gouverneur Tripel bier. Een uitgebalanceerde combinatie van piment en kaneel zorgt voor de kruidige smaakaroma’s. Gouverneur Tripel is een krachtig, goudblond, ongefilterd bier met een alcoholgehalte van 8,2% vol. Door zuiver brouwersvakmanschap is de vernieuwde Gouverneur Tripel een smaakvol speciaalbier, intens van kleur en met volle afdronk. Het bier is vanaf nu verkrijgbaar.