Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gratis Acda en de Munnik cd bij krat Amstel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gratis Acda en de Munnik cd bij krat Amstel

22 november 2011 om 12:31

Bij de C1000 krijg je bij aankoop van een krat Amstel bier een gratis cd van Acda en de Munnik.

amstel
Amstel logo
Amstel logo

Acda en de Munnik cd In heel Nederland ontvangen C1000-klanten bij aankoop van een krat Amstel bier een exclusieve De Vrienden van Amstel LIVE! CD met Acda en de Munnik. Op de CD staan zes liedjes van het bekende duo, waarvan twee gloednieuwe nummers. Acda en de Munnik geven bovendien op vrijdag 25 november een signeersessie bij de C1000 in Driebergen. Klanten die deze dag in de Driebergse supermarkt een krat Amstel kopen, maken diezelfde avond kans op een exclusief miniconcert in de winkel.

Lees ook

Met deze exclusieve promotie in samenwerking met C1000 laten we heel Nederland genieten van de muziek van Acda en de Munnik”, vertelt Maud Meijboom, Marketing Manager van Amstel. Acda en de Munnik introduceren op de cd de nog niet eerder uitgebrachte nummers ‘Woorden van één ander’, ‘Geluk heb je te leen’ en ‘Één gedachten’. Op de CD staan ook drie gouwe ouwen, waaronder een live versie van ‘Het regent zonnestralen’. 

Ter gelegenheid van de release van het album, kunnen fans de CD op vrijdag 25 november tussen 16:45 en 18:00 uur persoonlijk door de zangers laten signeren in de C1000 aan de Sluis 12 in Driebergen. Klanten die tijdens de signeersessie een krat Amstel kopen, maken ook kans op een intiem miniconcert van Acda en de Munnik. Nog diezelfde avond trakteren zij vijftig gelukkige winnaars en hun introducés tussen 21:00 en 22:30 uur op een exclusief optreden in de Driebergse supermarkt.

De actie loopt vanaf 22 november 2011 en zolang de voorraad strekt.

Cookie instellingen