Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gratis alcohol vrije Bavaria proberen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gratis alcohol vrije Bavaria proberen

31 maart 2012 om 11:28

Bavaria is op zoek naar 3.000 mensen die het alcohol vrije bier willen proberen.

Bavaria 0.0% logo
Bavaria 0.0%

Volgens velen is alcohol vrij bier geen bier. Maar toch schijnt Bavaria met Bavaria 0.0% goede zaken te doen. Zelfs Amstel is met Amstel 0.0 gekomen en ziet ook kansen in deze markt. Om meer mensen kennis te laten maken met vier verschillende Bavaria 0.0% merken heeft Bavaria een campagne gestart op www.theinsiders.eu. Een netwerk waar je gratis producten kunt testen met als doel: gratis reclame voor het merk.

 

O,ok  overdag genieten van een lekker verfrissend biertje? Laat je dan verrassen met een heerlijke Bavaria 0.0%!

Bavaria 0.0% is net zo lekker als gewoon bier, maar bevat toch geen alcohol. Mede dankzij het perfecte brouwproces en alleen de beste ingrediënten, zoals zuiver mineraalwater, hop, tarwe en gerstemout, kunnen wij de beste biersmaak garanderen. Dat maakt  Bavaria 0.0% niet alleen lekker bierig, maar ook een perfecte dorstlesser waarmee je op elk moment van de dag kan genieten. Dus dat is bier, 0,0k voor overdag!

Wij zijn op zoek naar 3000 bierliefhebbers die deze unieke alcoholvrije bieren van Bavaria willen testen. Bovendien kan jij als één van de eersten kennis maken met de nieuwe Bavaria 0.0% Lemon!

Wil jij deze puur natuurlijke dorstlesser ook proeven? Schrijf je dan nu in voor de Bavaria 0.0% campagne vóór 12 april 2012.

Lees ook

Bavaria 0.0% Original

Bavaria 0.0% is vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard! Door het unieke brouwproces wordt er geen alcohol gevormd, maar blijft wel de originele authentieke smaak van echt bier behouden. Proef het zelf en laat je verrassen!

Bavaria 0.0% Wit

Dit heerlijke, verfrissende witbier zonder alcohol wordt gebrouwen van tarwemout en is van nature troebel. Onze brouwers adviseren daarom de fles altijd voor het inschenken eerst te rollen. Bavaria 0.0% Wit drink je altijd op 3°C.

Bavaria 0.0% Rosé

Met Bavaria 0.0% Rosé geniet je van een verkoelend fruitig witbier.Deze zomerse dorstlesser met de fris-zoete smaak van frambozen wordt gebrouwen van zuiver mineraalwater. Net als Bavaria 0.0% Wit is dit een troebel bier dus rol je ook dit flesje even heen en weer alvorens je het uitschenkt.

Nieuw! Bavaria 0.0% Lemon

Zoek je naar de ultieme verfrisser voor deze komende zomer? Bavaria introduceert nu Bavaria 0.0% Lemon, de bierige dorstlesser met een twist van lemon. Deze zomerse dorstlesser wordt gebrouwen van zuiver mineraalwater en heeft een frisse smaak van citrus.

Exclusief voor jou:

1 campagnegids
2 blikjes Bavaria 0.0% Original (33cl)
2 blikjes Bavaria 0.0% Wit (33cl)
2 blikjes Bavaria 0.0% Rosé (33cl)
2 blikjes Bavaria 0.0% Lemon (33cl)
1 Bavaria 0.0% bierglas
15 Bavaria bierviltjes

Om te delen met je vrienden, familie en collega's:

Leaflets
24 blikjes Bavaria 0.0% Lemon (15 cl)
6 blikjes Bavaria 0.0% Wit (15cl)
6 blikjes Bavaria 0.0% Rosé (15cl)
1 marktonderzoeksboekje
Bavaria 0.0% Guerrilla kaarten
1 "Out of Order" sticker

Kijk op http://www.theinsiders.eu/site/campagne/precampagne/2/11991/bavaria.htm en schrijf je gratis in om mee te doen.

Cookie instellingen