Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gratis bier voor hockeyers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gratis bier voor hockeyers

20 juli 2007 om 11:59

De Larensche hockey club wil nieuwe leden aan de club verbinden door gratis bier weg te geven. Bovendien hoeven ze geen contributie te betalen en krijgen ze gratis hockeyspullen.

Gratis bier voor hockeyers

Wat een mooie actie dachten wij. Maar natuurlijk is de Stichting Alcohol Preventie weer helemaal over de rooie:  "Een algemene regel is toch dat je geen mensen werft door middel van gratis alcohol. Ik vind dat deze wervingsactie een signaal moet zijn aan de gemeente Laren. Ga eens kijken, of de hockeyclub de tapvergunning wel waard is."

Lees ook

Dus zeg je lidmaatschap bij de voetbalclub maar op en ga lekker hockeyen tussen de bralballen. Maar waarom doet de club dit eigenlijk???
De Larensche Mixed Hockey Club (LMHC) ziet al jaren met lede ogen aan dat excellerende jeugdleden er de brui aan geven op het moment dat zij gaan studeren. Dus bedacht seniorencommissielid Serge Poelstra een prachtig plan: studenten werven door middel van vrijstelling van contributie, gratis nieuwe hockeysticks, sollicitatietraining, coaching en... 250 euro krediet aan de bar. Meestal kost bier toch niets bij de vereniging, dus deze actie staat weer garrant voor een paar avonden dolle pret.

Dus schrijf je snel in en scoor dat gratis bier!

 

Cookie instellingen