Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gratis thuis-tap-schort bij Club BeerTender

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gratis thuis-tap-schort bij Club BeerTender

23 november 2007 om 14:51

Club Beertender is een website speciaal gericht op houders van thuistap systemen, en in het bijzonder de beertender van Heineken. Als actie krijg je nu bij aanmelding een gratis thuis-tap-schort.

  Productiefout in BeerCooler van Heineken

Als lid van Club BeerTender profiteer je van kortingen en privileges op het gebied van sport, muziek en cultuur. Bovendien maak je kans op fantastische prijzen! Je hoeft hiervoor alleen maar de code in te voeren die op de bovenkant van je BeerTender fustje staat.

Hoe werkt het? Heel simpel. Schrijf je nu in voor Club BeerTender. Op ieder fustje voor je BeerTender staat een speciale code. Als je deze invoert op deze site, weet je direct of je één van die waanzinnige prijzen hebt gewonnen. Na het invoeren van je eerste code stuurt Club BeerTender je direct het unieke thuis-tap-schort toe, zodat je in stijl de mooiste biertjes kunt tappen. Als lid van Club BeerTender profiteer je bovendien van kortingen, extra service en exclusieve privileges. Zo haal je dus nog meer uit je BeerTender!

Met Club BeerTender drink je bovendien goedkoop bier, want een paar keer per jaar krijgen leden van de club korting op een of meerdere fustjes bier. Aanmelden is volledig gratis, klik hier voor de website van Club BeerTender en het aanmeldformulier.

Op de Beertender kunnen een beperkt aantal bieren getapt worden, namelijk Heineken, Amstel, Brand, Wieckse Witte, Amstel Bock, Murphy's, Affligem, Brand Urtyp en Amstel 1870. Op de Wunderbar thuistap kunnen meerdere soorten bier getapt worden (o.a. Grolsch, Dommelsch en Hertog-Jan).

 

Lees ook

De BeerCooler is de nieuwste accessoire voor de BeerTender. De BeerCooler is een hoogwaardig koelsysteem waar je maar liefst 2 tapvaten of Beertender fustjes in kunt koelen in 11 uur tijd. De BeerCooler heeft een luxe uitstraling en een hoge koelprestatie. Omdat de BeerCooler zowel op 12 als 220 Volt werkt is deze deze bijna overal te gebruiken!

Specificatie:
* Koelen van 2 tapvaten of Beertender fustjes
* Koeltijd bij 2 vaten: 11 uur
* 12 -en 220 Volt geschikt
 

Klik hier

 

 

Cookie instellingen