Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch blijft sponsor van FC Twente | Grolsch bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch blijft sponsor van FC Twente

17 april 2019 om 11:12

FC Twente en Grolsch verlengen hun samenwerking met 10 jaar. Grolsch blijft daarmee tot 2030 als sponsor én naamgever van het stadion verbonden aan de club.

Grolsch blijft sponsor van FC Twente
Grolsch Brouwerij
Grolsch Logo

Grolsch en FC Twente verlengen contract

FC Twente en Koninklijke Grolsch verlengen hun langdurige samenwerking met nog eens 10 jaar. Afgelopen maandag werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Grolsch blijft daarmee tot medio 2030 als sponsor én naamgever van het stadion verbonden aan de club. FC Twente en Grolsch zijn al bijna 54 jaar met elkaar verbonden in een partnerschap. Trots op de regio, de fans, de club en het bier is wat de twee samenbrengt.  Grolsch en FC Twente

Trots!

Lees ook

Paul van der Kraan, Algemeen Directeur FC Twente: “We zijn trots dat Grolsch en FC Twente de samenwerking verder voortzetten. Dat Grolsch ook voor de komende 10 jaar naamgever van het stadion blijft, geeft aan dat er van beide kanten veel vertrouwen is. Grolsch is vanaf de oprichting van de club in 1965 nauw verbonden aan FC Twente, Grolsch is diepgeworteld in de regio. Ook in de afgelopen moeilijke periode, die hopelijk achter ons ligt, kon de club altijd op de steun van Grolsch rekenen. FC Twente en de supporters zien uit naar de komende 10 jaar.

Gezamenlijke toekomst

Jacco Potkamp, Directeur Verkoop bij Koninklijke Grolsch: “We geloven in het partnerschap met FC Twente en datgene wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd. Met het verlengen van de samenwerking voor maar liefst 10 jaar geven we aan dat we vertrouwen hebben in elkaar en in een gezamenlijke toekomst. Als Noabers hebben we de intentie om de club - samen met de fans - te blijven steunen, in goede en minder goede tijden. Als iconen van deze prachtige regio zien we veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar te versterken. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor het voetbal, maar zeker ook voor de mensen en de regio. Op vele mooie jaren samen, proost!”

Cookie instellingen