Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch gestopt met bezorgservice in Twente

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch gestopt met bezorgservice in Twente

03 mei 2020 om 14:39

De Grolsch bezorgservice was maar van korte duur, de brouwerij heeft na drie korte weken zelf de stekker uit de bezorgservice in Twente getrokken. 

Grolsch bezorgservice
Grolsch speciaalbieren, pils en alcoholvrij bier
Grolsch Brouwerij

Grolsch bezorgservice

Grolsch is op donderdag 2 april 2020 een tijdelijke bierbezorgservice begonnen. De brouwerij bezorgde bier in de regio Oost-Nederland. Hiermee werd ingespeeld op de huidige coronacrisis. Echter waren supermarkten niet blij met het initiatief van Grolsch. Grolsch geeft zelf als reden de mogelijke heropening van de horeca om nu met de bezorgservice te stoppen.

Grolsch

Lees ook

style="width: 200px; height: 170px;" title="Grolsch" />Producent VS concurrent 

Consumenten konden rechtstreeks bij de brouwer hun kratjes bier bestellen. Het liep super goed, enkele duizenden kratten werden via de site besteld en gratis aan huis bezorgd in Twente, met een Grolsch-busje van De Klok. Grolsch kreeg veel positieve reacties maar ook veel kritische reacties. De kritische reacties kwamen meerendeels van supermarkten die Grolsch in plaats van als producent nu als concurrent zagen. 

Heropening horeca

Grolsch claimt te zijn gestopt vanwege de voorbereidingen die de brouwerij moest stellen op een mogelijke heropening van de horeca. Volgens de brouwer uit Boekelo is de beslissing om de tijdelijke bezorgdienst te stoppen ‘eenzijdig genomen en hebben andere ontwikkelingen hier geen rol in gespeeld.’

Interessant biernieuws? Deel het nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl