Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tijdelijke bierbezorgservice van Grolsch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tijdelijke bierbezorgservice van Grolsch

02 april 2020 om 16:15

Grolsch gaat vanaf donderdag 2 april tijdelijk bier aan huis bezorgen bij consumenten in de regio Oost-Nederland. Hiermee wordt ingespeeld op de huidige crisistijd, waarin mensen zo veel mogelijk binnen moeten blijven en veel werknemers bovendien hun reguliere werkzaamheden niet uit kunnen voeren. 

Grolsch bier aan huis
Grolsch bieren
Grolsch logo

Grolsch bier aan Huis

In deze roerige en onzekere tijden, waarin een bezoek aan horeca en supermarkt niet meer vanzelfsprekend is, kunnen we in onze thuisregio Oost-Nederland altijd terugvallen op de mooie traditie van Noaberschap. Vanuit deze gedachte is ‘Grolsch Bier aan Huis’ ontstaan.

Op deze manier kunnen consumenten in Oost-Nederland die geen winkels willen of kunnen bezoeken toch worden voorzien van Grolsch bieren. Bovendien kunnen veel medewerkers van Koninklijke Grolsch en De Klok Dranken hun reguliere werkzaamheden momenteel niet uitvoeren. Door deze actie, die volledig wordt uitgevoerd door eigen medewerkers, kunnen zij toch de handen uit de mouwen steken.

Wensen van de consument 

Grolsch bier aan huis Er wordt een deel van het assortiment beschikbaar gesteld voor de Grolsch ‘Bier aan Huis’ actie. Het betreft een aantal varianten Grolsch Premium Pilsener en Radlers, Grolsch Puur Weizen en Grolsch Frisse Lentebok.

Voor deze actie, die van tijdelijke aard is, zijn vijf verschillende pakketten samengesteld die uitsluitend als pakket besteld kunnen worden. Uiteraard blijft het gehele assortiment - ook in kleinere hoeveelheden - beschikbaar via de plaatselijke supermarkt of slijter.

Deze actie is in korte tijd opgezet, logistiek gezien is het niet mogelijk om ons gehele assortiment en/of kleine hoeveelheden beschikbaar te stellen. Daarom heeft Grolsch er voor gekozen om het aanbod simpel te houden en zoveel mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de consument. 

Lees ook

Er is gekozen om uitsluitend de bestverkochte producten in pakketten aan te bieden. Grolsch vindt het belangrijk dat de consument ook kennis kan maken met de goede smaak van onze 0,0% (alcoholvrije) bieren. Daarom bied Grolsch tijdelijk bij elke bestelling een gratis sixpack 0,0% (alcoholvrij) bier aan.

Pakket met Grolsch bier

De prijs per pakket is €27,50, te betalen bij het online bestellen. Hier komt nog statiegeld bovenop. Er zijn geen extra bezorgkosten. Er is gekozen voor deze prijs omdat we relevant willen zijn (en niet heel veel duurder dan de gemiddelde promotieprijs van ± €10,- per krat pils in retail), maar tegelijk ook niet te goedkoop willen zijn en onze reguliere retail klanten willen beconcurreren.

Daarom een uniek pakket gemixt met speciaal bier. Grolsch is van mening dat, gelet op de huidige crisis situatie in NL en de daaruit voortvloeiende consequenties, deze prijs een acceptabele en aantrekkelijk prijs is voor de beperkte looptijd van dit project.

Maatregelen 

Vandaag bestellen voor 22:00 uur is de volgende werkdag in huis, hier streeft Grolsch naar. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan zal de klantenservice contact opnemen met de klant. Op zaterdag en zondag vindt er geen bezorging plaats. De bieren zijn niet gekoeld. Het is niet mogelijk om kratten retour te geven aan de bezorger. De lege flessen en kratten kunnen gewoon worden ingeleverd bij het plaatselijke innamepunt.

Grolsch Bier aan Huis is ontstaan vanuit de situatie rondom COVID-19. Het is dan ook een tijdelijke service. Er zal worden gecommuniceerd wanneer Grolsch Bier aan Huis weer zal stoppen. De bestellingen zullen worden bezorgd door Grolsch hun eigen mensen en met eigen transportmiddelen. 

18+

De minimum leetijd om bier op de website te kopen is 18 jaar. Bij de aflevering zal onze bezorger indien nodig een leeftijdscontrole doen aan de hand vaneen legitimatiebewijs; In verband met het COVID-19 virus zal de bezorger 1,5 meter afstand houden;

De betaling van een bestelling gaat online wanneer de order geplaatst wordt. Het is niete mogelijk om bij de aflevering te betalen; De producten konden besteld worden via www.grolschbieraanhuis.nl, maar inmiddels is het niet meer mogelijk om op die manier Grolsch bier te bestellen.

Cookie instellingen