Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch lanceert gelimiteerd FC Twente blik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch lanceert gelimiteerd FC Twente blik

23 april 2019 om 12:13

Vanaf deze week kunnen supporters van FC Twente op een bijzondere manier proosten op het kampioenschap van hun club in de Keuken Kampioen Divisie. Bierbrouwer Grolsch komt namelijk met een speciaal FC Twente blik. 

Grolsch FC Twente blikken

FC Twente na één jaar terug

Na één jaar in de Eerste Divisie keert FC Twente terug naar de Eredivisie. Een seizoen dat zich met name kenmerkt door de massale steun die de club van de supporters heeft ontvangen. Dit was voor Grolsch de reden om een speciaal FC Twente blik te introduceren.

Bij elke thuis- en uitwedstrijd wordt Twente in grote getalen gesteund. Dat terwijl de club momenteel één van de moeilijkste periodes in haar bestaan meemaakte. Met het blik willen we een ode maken aan de supporters, die keer op keer karakter tonen.”

Ook in 2010 lanceerde Grolsch een speciaal FC Twente blik, toen voor het kampioenschap in de Eredivisie.

Ode aan de supporters  

Grolsch FC Twente blik Op de voorzijde van het blik prijkt het logo van FC Twente met groot daarop de tekst ‘Twente komt eraan’. Een veelgehoorde leus vanaf de tribunes, waarmee de terugkeer naar de Eredivisie wordt aangekondigd. Op de achterzijde staat een kort gedicht, geschreven door bekende tukker en Twente supporter Erik Dijkstra. In de tekst brengt hij een ode aan de supporters die in mooie én minder mooie tijden achter hun club zijn blijven staan.

Wie het Oosten verlaat

ziet de tekst ‘Wij zijn Twente’

op een viaduct geschreven.

Waarom dat je altijd zo ontroert

Lees ook

kun je niet uitleggen.

Het is een stuk van je leven.

Het is onze club die omviel

het zijn de supporters die bleven staan.

Het is de reden dat we wéér kampioen zijn.

Twente komt eraan.

Grolsch FC Twente kampioensblik

Het FC Twente kampioensblik betreft een 50cl blik Grolsch Premium Pilsner en is vanaf deze week bij diverse supermarkten en slijterijen in het supportersgebied van FC Twente te verkrijgen. De verkoopprijs van het blik is gelijk aan de reguliere prijs van een 50cl blik Grolsch Premium Pilsner. De blikken zijn geproduceerd in beperkte oplage, dus: Op=op.