Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch lanceert Oranjeblik Grolsch Neerlandsch karakter

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch lanceert Oranjeblik Grolsch Neerlandsch karakter

24 april 2014 om 15:43

De eerste straten hangen vol vlaggetjes voor Koningsdag, de dag voor onze nieuwe Koning én de generale repetitie van ons Oranjelegioen. Genoeg reden voor Grolsch om deze week al het speciale Oranjeblik te verkopen bij verschillende supermarkten door heel Nederland.

Grolsch Neerlandsch Karakter

Nooit meer met je mond vol tanden

Of we nu Koningsdag vieren of onze sporthelden naar de overwinning schreeuwen tijdens het WK voetbal, het Nederlandse volkslied komt altijd wel een keer voorbij. Om ervoor te zorgen dat heel Nederland uit volle borst meezingt, heeft Grolsch het eerste couplet van het Wilhelmus op de achterkant van het Oranjeblik gedrukt. Zo sta je nooit meer met de mond vol tanden, maar toon je karakter wanneer het telt. Precies zoals Grolsch dat ook al 400 jaar doet.

Geluk afdwingen

Dat je met karakter ook geluk kunt afdwingen, bewees Marco van Basten toen hij Nederland in 1988 met een weergaloos en gedenkwaardig doelpunt naar de Europese kampioenstitel bracht. Ook bij Grolsch zijn we dit nog niet vergeten. Onder het motto “blijf ontdekken, behoud het goede” verwijst Grolsch subtiel naar dit voetbalsucces, wie goed kijkt ziet namelijk het voetbalshirt van 1988 in het ontwerp van het blik. Want lekker koud bier blijft toch de mooiste accessoire voor Koningsdag en de eerste wedstrijden van onze jongens in Brazilië! 

Lees ook

Het Grolsch Oranjeblik betreft een 50 cl blik dat vanaf deze week te koop is bij onder andere C1000, Jumbo, Emte, Plus en Coop.