Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch lanceert tijdschrift Eigen.Zinnig

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch lanceert tijdschrift Eigen.Zinnig

22 juni 2010 om 09:34

Grolsch lanceert in juli een eigen tijdschrift met de naam: Eigen.Zinnig. In principe gaat het om een eenmalige uitgave.

Grolsch lanceert tijdschrift Eigen.Zinnig

Marketingdirecteur Jan Nales van Grolsch: "Kritische tongen beweren dat Nederland steeds meer aan het vervlakken is. Winkelstraten zien er bijna overal hetzelfde uit en dezelfde Ikea boekenkast siert vele huiskamers. Wij willen in Eigen.Zinnig magazine laten zien dat Nederlanders wel degelijk eigenzinnig zijn. De lancering van dit magazine vormt de kick-off van een nieuwe merkcampagne van Grolsch, waarin we proosten op de eigenzinnigheid die overal en in iedereen te vinden is".

Lees ook

Hoewel Grolsch initiator is van het blad, wordt het een zogeheten neutraal “non-branded” magazine. Op de cover van het tijdschrift staan acteur Tygo Gernandt en zangeres Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal. Het magazine is verdeeld in vijf verschillende secties; muziek, cultuur, karakter, culinair en ondernemerschap. Iedere deel wordt geopend door een BN’er. Naast Hans Gernandt zijn dat schrijver Joost Zwagerman, ondernemer Rick Engelkes en topkok Sergio Herman.

Het tijdschrift is vanaf medio juli verkrijgbaar bij 3.000 verkooppunten door heel Nederland. Het blad telt 148 pagina’s en verschijnt in een oplage van 50.000 stuks. De verkoopadviesprijs is 4,95 euro.

Cookie instellingen