Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grotere borsten door bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grotere borsten door bier

05 mei 2008 om 08:31

Natuurlijke oestrogenen uit de hopplant hebben dezelf de lichaamseigen oestrogeen van de vrouw. Dus als vrouwen veel bier drinken zullen hun borsten in omvang toenemen.

Grotere borsten door bier

Helaas mannen (en vrouwen), bovenstaande gaat niet op. Duits wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat dit niet het geval is. Ook helpen de Duitsers een aantal andere biermythes uit de wereld.

Grotere borsten door hop? 

Natuurlijke oestrogenen uit de hopplant hebben dezelfde eigenschappen als lichaamseigen oestrogeen van de vrouw. Het oestrogeen uit de hopplant wordt gebruikt om het bier een bittere en aromatische smaak te geven.

Lees ook

Ook zou het bij vrouwen kunnen zorgen voor een grote boezem. Het onderzoek heeft echter aangetoond dat de gebruikte hoeveelheden in bier veel te klein zijn om effect te hebben op de borstomvang. Er zijn wel verhalen op het internet te vinden van vrouwen die hopkorrels slikken en wel de effecten merken.

Dik door bier

De volgende mythe die onze oosterburen ontrafelen is dat bier een dikmaker is. Nu blijkt dat een glas bier veertig calorieën minder bevat dan bijvoorbeeld een glas appelsap of halfvolle melk. Dat bier toch bijdraagt aan het dikker worden van veel mensen, komt simpelweg doordat het eerste glas vaak naar meer smaakt.

Hop beschermt tegen kanker?

De wetenschappers hebben ook onderzocht wat er waar is van het verhaal dat bier beschermt tegen kanker. Het zou dan aan om de stof xanthohumol die aanwezig is in hop. Dierproeven die door de Technische Universtiteit van München zijn uitgevoerd, tonen aan dat deze stof inderdaad een preventieve werking heeft. De alcohol in het bier heft de beschermende werking echter zo goed als op volgens de onderzoekers.

Bij deze dame zie je trouwens dat grote borsten best handig kunnen zijn. Is er dan helemaal geen middel voor grotere borsten? Jawel! Op de site van DokterOnline vind je de Breast Gro, en op Drogister.net vind je de Breast Enlargement Formula.

Cookie instellingen