Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Guinness opent nieuwe brouwerij in de Verenigde Staten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Guinness opent nieuwe brouwerij in de Verenigde Staten

06 juli 2018 om 14:22

Na het succes van de St. James Gate Brewey wil Guinness een nieuwe vestiging openen. Deze brouwerij komt in Baltimore, een stad in de Verenigde Staten.

Guinness opent nieuwe brouwerij in de Verenigde Staten
Guinness Bier Logo
Guinness bier

Nieuwe brouwerij

Guinness Blonde De komende brouwerij is de eerste Guinness brouwerij op Amerikaans grondgebied sinds 1954. Deze brouwerij gaat 'The Guinness Open Gate Brewery & Barrel House' heten. De Ierse brouwerij steekt rond de 80 miljoen dollar, ongeveer 60,7 miljoen euro in de bouw van de nieuwe locatie.

De nieuwe locatie van Guinness zal niet alleen een brouwerij zijn, maar ook taprooms, eten, kleding en mogelijkheden voor een tour in de brouwerij bevatten.

Lees ook

Bieren

De brouwerij zal niet de wereldberoemde Guinness Stout brouwen, maar een andere kant laten zien. Er zal een blond lager bier gebrouwen worden voor verkoop in de Verenigde Staten en Canada. Daarnaast zal de brouwerij op kleine schaal nieuwe bieren brouwen die louter daar verkocht / getapt worden.   

Guinness

St James Gate Arthur Guinness was de man die in 1759 de St. James Gate brouwerij heeft opgericht. Arthur Guinness was een revolutionair als het om personeelsbeleid ging. Arthur Guinness betaalde zijn werknemers 10-20 % boven het standaard inkomen, hij gaf een weduwepensioen en betaalde vrije dagen ook uit; iets wat in die tijd niet bestond.

Guinness is ook de oorspronkelijke uitgeverij van het Guinness book of Records. De nieuwe brouwerij opent haar deuren op 3 augustus 2018.

Cookie instellingen